Απόφαση να ψάλλει τα κάλαντα και την Κυριακή των Βαΐων έλαβε το ΚΚΕ!

maxresdefault

Σε μια πανηγυρική συνεδρίαση σήμερα το απόγευμα,

η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ,

λαμβάνοντας υπόψη:

το άκρως επιτυχημένο ψάλσιμο τόσο των χριστουγεννιάτικων και των πρωτοχρονιάτικων αγωνιστικών καλάντων από τους νεολαίους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, που αγκαλιάστηκε από την ελληνική εργατική τάξη και προκάλεσε θετικά σχόλια ακόμη και από ταξικούς εχθρούς του κόμματος,

και εκτιμώντας πως οι συνθήκες πλέον για τον λαό έχουν ωριμάσει,

έλαβε αγωνιστική απόφαση για ψάλσιμο και των αγωνιστικών Καλάντων των Βαΐων, το Σάββατο του Λαζάρου, που φέτος πέφτει στις 12 Απριλίου 2014.

Αν και μέχρι το Σάββατο του Λαζάρου μένουν ακόμη σχεδόν δύο μήνες, η προετοιμασία της χορωδίας της ΚΝΕ αναμένεται να ξεκινήσει εντατικά από αύριο με σκοπό την καλύτερη δυνατή απόδοση των νεολαίων.

Τα κάλαντα θα ψαλούν και πάλι στην οδό Ερμού, καθώς η πρόταση να ακουστούν τα αγωνιστικά κάλαντα σε περισσότερο λαϊκές γειτονιές μειοψήφισε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά την διάρκεια της  συνεδρίασης ακούστηκαν έντονες μουρμούρες από ορισμένα στελέχη για το γεγονός ότι η χορωδία της ΚΝΕ δεν έψαλε τα αγωνιστικά κάλαντα των Φώτων (είχε παρθεί τέτοια απόφαση για προληπτικούς λόγους από το κόμμα εξαιτίας φημών που είχαν διαρρεύσει εκείνες τις μέρες για σχεδιαζόμενη προβοκάτσια).

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Υποβολή σχολίου