Η «Συνομωσία Πυρήνων της Κλανιάς» τελικά πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα με ισχυρά αέρια του εντέρου, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

?????????

Σήμερα το πρωί, το komikotragiko,  έλαβε σε usb που ήταν τοποθετημένο εντός χρησιμοποιημένης διαφανούς συσκευασίας με φασόλια,  προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση με ισχυρές κλανιές σε μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στην λεωφόρο Μεσογείων. 

Σύμφωνα με την προκήρυξη που θα την δημοσιεύσουμε αυτούσια και αλογόκριτη χωρίς καμία περικοπή, την ευθύνη για την πρωτότυπη αυτή τρομοκρατική ενέργεια αναλαμβάνει η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα «ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ».

Ακολουθεί αυτούσια η προκήρυξη της οργάνωσης:

«Γιατρέ, δεν κλάνω πια»

στίχος από αντάρτη πόλεως στο Ελλαδιστάν (TUS) μόλις αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον ένοπλο αγώνα  ύστερα από την σύλληψή του από τις αρχές.

Την Πέμπτη 30/01/2014 επιλέξαμε να επιτεθούμε με ισχυρά πρωκτογενή φυσικά αέρια  σε μέλη της ελληνικής νεοναζιστικής οργάνωσης εξώ από τα κεντρικά γραφεία του φασιστικού «κόμματος.

Για την ενέργεια μας αυτή είχαμε προετοιμαστεί εδώ και πολύ καιρό, τρώγοντας για μια εβδομάδα πριν, σε καθημερινή βάση, όσπρια όπως φακές, φασολάδα, ρεβύθια,  καθώς και άλλα είδη μεσογειακής διατροφής που μπορούν να καταστήσουν τον πρωκτό χρήσιμο όπλο για την λαϊκή επανάσταση.

Οι τροφές αυτές, πέρα από την πολύτιμη θρεπτική τους αξία, είναι οι κατάλληλες για να ρίξεις το ηθικό και να σπάσεις τον τσαμπουκά του ταξικού εχθρού σου χωρίς να του προκαλέσεις παράλληλα και θανατηφόρα τραύματα.

Κάναμε την επιλογή να επιτεθούμε αυστηρά με τζούφιες μόνο κλανιές ώστε να μην γίνουμε άμεσα αντιληπτοί από τις κρατικές αρχές αφού ενδεχόμενες θορυβώδεις πορδές θα καθιστούσαν πιθανή την παρατήρησή μας από διερχόμενους στο σημείο, και δύσκολη την διαφυγή μας.

Επιτεθήκαμε λοιπόν με κατα ριπάς εκτόξευση τζούφιων πλην ισχυρών κλανιών οι οποίες αιφνιδίασαν τους ανυποψίαστους φασίστες και γέμισαν με την κατάλληλη ποσότητα μπόχας το οπτικό πεδίο γύρω από τα ήδη κατακλυσμένα από σκατά κεφάλια τους.

Στόχος της επίθεσής μας, όπως αφήσαμε να εννοηθεί και πριν,  δεν ήτανε ο τραυματισμός ή ο θάνατος κάποιου από τους φασίστες, καθώς θεωρούμε οι συνθήκες δεν έχουν ακόμη ωριμάσει, ώστε η ένοπλη ταξική πάλη να προχωρήσει σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Κύριος σκοπός μας ήτανε να τσακιστεί ο ψευτοτσαμπουκάς των φασιστών που νομίζουν ότι μπορούν να βγαίνουν περήφανοι έξω στον δρόμο και να εισπνέουν ελεύθεροι και χωρίς εμπόδιο τον καθαρό ατμοσφαιρικό αέρα της Αθήνας.

Στέλνουμε τα χαιρετίσματά μας στους μπάτσους της αντι-τρομοκρατικής που ακόμα ψάχνουν μέσα από τις χαφιεδοκάμερές τους, τρόπους για να αναγνωρίσουν και να ταυτοποιήσουν τους εξεγερμένους κώλους μας. Να ξέρουν ότι θα δυσκολευτούν πολύ να τους εντοπίσουν αφού τα όπλα της επίθεσής μας ήτανε καθαρά (οι κώλοι μας δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε άλλη αντάρτικη επίθεση στο παρελθόν).

Η επίθεσή μας αυτή είναι αφιερωμένη στη ρωσίδα συντρόφισσά μας και όμηρο του ρωσικού κράτους  Άννα Πόρδοβα που δεν πτοήθηκε και έκλασε με περηφάνια στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης του ρωσικού τρομοδικείου εναντίον της.

Τουρλώνουμε επαναστατικά τον πρωκτό και υποσχόμαστε νέα ισχυρά βρωμερά χτυπήματα στο ήδη βρώμικο κατεστημένο!

Στέλνουμε μήνυμα σε μπάτσους, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ρουφιάνους του συστήματος ότι όσο το εντερό μας παράγει αέρια, θα πρέπει να φοβούνται να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια».

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ

———————————————————————————————————————-

Οι αντιδράσεις της Κυβέρνησης μετά την προκήρυξη των τρομοκρατών

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας αρνήθηκε να σχολιάσει το περιεχόμενο της προκήρυξης, ανακοίνωσε όμως ότι έχει δώσει ήδη εντολή στην Αντιτρομοκρατική και στους υπεύθυνους των φυλακών να ληφθούν άμεσα, δείγματα πορδών από τους πρωκτούς όλων των κρατουμένων για υποθέσεις τρομοκρατίας. Επίσης γνωστοποίησε στους δημοσιογράφους ότι θα τεθεί από αύριο σε ισχύ προληπτικά απαγόρευση παροχής οσπρίων στα συσσίτια των κρατουμένων των φυλακών όλης της χώρας.

Φοβούνται συμμετοχή του Χριστόδουλου Ξηρού στην πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση!

Σύμφωνα με καταγγελία του μάγειρα των φυλακών Κορυδαλλού ο Χριστόδουλος Ξηρός το διάστημα πριν την άδεια από την οποία δεν επέστρεψε ποτέ, ζητούσε επίμονα από αυτόν να του βάζει να τρώει όσπρια αψηφώντας το πρόγραμμα του συσσιτίου του σοφρωνιστικού καταστήματος. Επίσης αίσθηση προκαλέι καταγγελία άλλων κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού ότι κάποια βράδια άκουγαν πορδές με μεγάλο κρότο από το κελί του Χριστόδουλου.

Συνεργασία πυρήνων φωτιάς και πυρήνων κλανιάς, και δολοφονικά πυροκλάνια, φοβάται η Αντιτρομοκρατική!

Τη συνεργασία των πυρήνων της κλανιάς με τα ασύλληπτα μέλη των πυρήνων της φωτιάς φοβάται η Αντιτρομοκρατική. Μια συνεργασία που σύμφωνα με έγκυρους εγκληματολόγους μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη και σε δολοφονικά χτυπήματα με πυροκλάνια.

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Υποβολή σχολίου