Και ο Σαμαράς στο Ice Bucket Challenge: Μπουγελώθηκε με ΕΝΦΙΑλωμένο νερό!

samaras1

Δυναμική η συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργoύ στη νέα μόδα που έχει κατακλύσει εδώ και μέρες τα social media!

Αποδέχθηκε χωρίς καθυστερήσεις την πρόκληση ο Αντώνης Σαμαράς και υποβλήθηκε και αυτός στη δοκιμασία του Ice Bucket Challenge στέλνοντας παράλληλα ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα!

Μπουγελώθηκε με ΕΝΦΙΑλωμένο νερό χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων!

Δεν είχαν περάσει λίγα λεπτά από την προγραμματισμένη άφιξη του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μέγαρου το απόγευμα της Τετάρτης όταν ξαφνιασμένοι οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά είδαν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να εισέρχεται στο ιστορικό κτίριο κρατώντας στα χέρια του έναν κουβά γεμάτο με παγωμένο ΕΝΦΙΑλωμένο νερό.

Πριν προλάβουν καλά καλά να συνειδητοποιήσουν τα σχέδια του πρωθυπουργού για μπουγέλωμα, ο Αντώνης Σαμαράς ξεδίπλωσε και αυτός με τη σειρά του την ευαίσθητη και ανθρώπινη όψη της προσωπικότητάς του γεμίζοντας από άκρη σε άκρη το ταλαιπωρημένο -από την ασθένεια που αντιμετώπιζε πρόσφατα- κορμί του με το νέο περιζήτητο είδος μνημονιακού νερού (ΕΝΦΙΑλωμένο).

Αυτό το οποίο προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε πολλούς και είναι απόλυτα ενδεικτικό της διακριτικότητας και ταπεινότητας που χαρακτηρίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι το γεγονός ότι το πρωθυπουργικό μπουγέλωμα πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μέγαρου Μαξίμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόκειται ξεκάθαρα για μία στοχευμένη επικοινωνιακή κίνηση της συγκυβέρνησης που στόχο είχε προφανώς να μην προκληθεί στην κοινή γνώμη η αίσθηση ότι το ακτιβιστικό εγχείρημα του Αντώνη Σαμαρά γίνεται για λόγους διαφήμισης και αυτοπροβολής του ιδίου.

Παρά το γεγονός ότι το μπουγέλωμα του Αντώνη Σαμαρά δεν καταγράφηκε -όπως προαναφέραμε- από τις τηλεοπτικές κάμερες, οι τελευταίες πληροφορίες του komikotragiko από τη Συγγρού κάνουνε λόγο για ύπαρξη αμοντάριστου βίντεο που καταγράφει δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο την ξεχωριστή σκηνή δροσιάς του έλληνα πρωθυπουργού.

Το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από στενό συνεργάτης του πρωθυπουργού ο οποίος είχε την τύχη να είναι παρών σε όλη την επίμαχη σκηνή, πρόκειται να έρθει στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της  Πέμπτης από κορυφαίο στέλεχος της συγκυβέρνησης το οποίο έχει ήδη εκδηλώσει δημόσια την πρόθεση να ανεβάσει όλη τη σκηνή του μπουγελώματος του Αντώνη Σαμαρά στο γνωστό ιστότοπο μεταφόρτωσης και προβολής video youtube.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με διαρροές από περιβάλλον του πρωθυπουργού, μέσα στις επόμενες ημέρες είναι σίγουρο ότι θα μπουγελωθούν με ΕΝΦΙΑλωμένο νερό και άλλα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη με σκοπό να καταστεί ακόμη περισσότερο σαφές στην ελληνική κοινωνία ότι η ο νέος φόρος ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) είναι δίκαιος, συνταγματικός και πρέπει να πληρωθεί από όλους.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Υποβολή σχολίου