Στο νέο Μουσείο της Αμφίπολης θα εργαστούν οι Καλαματιανοί που δεν χώρεσαν στο Μουσείο Ακρόπολης!

samaras40145

Λύση στο εργασιακό πρόβλημα των κομματικών ρουσφετιών του πρωθυπουργικού γραφείου που ήτανε πραξικοπηματικά σε εκκρεμότητα εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια, δίνει επιτέλους ο Αντώνης Σαμαράς! 

Σε νέο Αρχαιολογικό Μουσείο που πρόκειται να φτιαχτεί τους επόμενους μήνες στην Αμφίπολη λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον βασιλικό Μακεδονικό τάφο, αποφασίστηκε να προσφέρουν εφεξής τις υπηρεσίες τους όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Καλαμάτας που βρίσκονταν τόσο καιρό εκτός του Μουσείου Ακρόπολης με τη δικαιολογία ότι εκεί υπήρχε πρωτογενές πλεόνασμα Καλαματιανών!

Μέσα στις επόμενες μέρες η δημοσίευση της προκήρυξης που αναμένεται να μειώσει ριζικά την ανεργία στον τόπο καταγωγής του Έλληνα Πρωθυπουργού!

Μετά από πέντε χρόνια βασανιστικής προσμονής και ενώ πολλοί κύκλοι του Μέγαρου Μαξίμου εκτιμούσαν ότι η έντονη δυσαρέσκεια που είχε συσσωρευτεί στο μεγάλο πλήθος των Καλαματιανών που είχε μείνει εκτός του Μουσείου Ακρόπολης θα το οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε αποσύρση της στήριξής του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς με μία ειδική πράξη νομοθετικού περιεχόμενου που έφερε στην Βουλή αιφνιδιαστικά το πρωί της Τρίτης, άναψε επιτέλους το πολυπόθητο πράσινο φως για την άμεση πρόσληψη 1000 Καλαματιανών στο νέο αρχαιολογικό Μουσείο που θα σχεδιαστεί σύντομα στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης!

Οι εργασίες για την κατασκευή του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Αμφίπολης, έχουν ήδη ξεκινήσει σε εντατικούς ρυθμούς, αφού στόχος της κυβέρνησης είναι ο διορισμός των Καλαματιανών που δεν χώραγαν στο Μουσείο Ακρόπολης να έχει επέλθει οπωσδήποτε πριν τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ποιοί έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης για πρόσληψη στο νέο αρχαιολογικό Μουσείο της Αμφίπολης!

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την κάλυψη των 1000 συνολικά θέσεων εργασίες που πρόκειται να ανοιχτούν έχουν οι αποκλειστικά και μόνο οι πολίτες που που ασκούνε ακόμη και αποδεδειγμένα το εκλογικό τους δικαίωμα στην Καλαμάτα!

Όπως διευκρίνισε πριν λίγο το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει εντός της οριζόμενης προθεσμίας να έχουν καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έγγραφα μεταξύ των οποίων θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες και συστατική επιστολή κομματικής πίστης στο όραμα της Νέας Δημοκρατίας από κάποια από τις εκατοντάδες τοπικές οργανώσεις του κυβερνητικού κόμματος.

Αυστηρή προτεραιότητα πρόκειται φυσικά να δοθεί στους ενδιαφερομένους Καλαματιανούς που μολονότι το 2009 είχαν υποβάλει εγκαίρως αίτηση για τον διορισμό τους στην εκλογική περιφέρεια του Έλληνα Πρωθυπουργού, αυτή είχε τελικώς απορριφθεί λόγω υπερσυσσώρευσης υποψηφίων.

Ο πρωτάρχικός στόχος του Μέγαρου Μαξίμου εξάλλου ήταν η ικανοποίηση κυρίως της παραπάνω κατηγορίας αδικημένων πολιτών. 

Το komikotragiko αναμένει με μεγάλη αγωνία τη δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης στο διαδίκτυο και προτίθεται να σας ενημερώσει για κάθε νέα εξέλιξη με συνεχή έκτακτα ρεπορτάζ.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Υποβολή σχολίου