Σχολιάστε

Σε ίδρυση πολιτικού κόμματος προχωρούν Μιχάλης Λιάπης και Κίμων Κουλούρης!

Image

Οι φήμες που θέλανε τις δυο διακεκριμένες πολιτικές προσωπικότητες της μεταπολίτευσης να βρίσκονται σε στενό κύκλο επαφών το τελευταίο χρονικό διάστημα επιβεβαιώθηκαν.

Την απόφαση λοιπόν να βάλουν στην άκρη τις μεγάλες ιδεολογικές τους διαφορές και να προχωρήσουν μαζί στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα ανακοίνωσαν σήμερα Μιχάλης Λιάπης και Κίμων Κουλούρης. Τους ένωσε η στοχοποίηση που είχαν υποστεί και οι δύο για παρόμοια θέματα τονίζουν πρώην στενοί πολιτικοί συνεργάτες τους.

Το κόμμα που σκοπεύουν να ιδρύσουν θα έχει την ονομασία »Κόμμα Ελλήνων Οδηγών» και σύμφωνα με το καταστατικό του ο πολιτικός αυτός φορέας θα έχει τις εξής βασικές θέσεις:

1. Πλήρης Κατάργηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)

2. Ελεύθερες Μετακινήσεις των οχημάτων χωρίς γραφειοκρατικά όρια και περιορισμούς

3. Κατάργηση της υποχρέωσης ασφάλισης των αυτοκινήτων

4. Κατάργηση του κόκκινου φαναριού

5. Δυνατότητα οδήγησης με πινακίδες της επιλογής του οδηγού

6. Όχι στο μονοπώλιο των κρατικών πινακίδων

7. O τζάμπας ζει

Όπως επισημαίνουν δημοσιογραφικοί κύκλοι, η ιδέα για δημιουργία πολιτικού κόμματος άρχισε να γεννιέται αμέσως μετά την άδικη στοχοποίηση του Μιχάλη. Ο Κίμωνας με το που έμαθε για τη σύλληψη του κυρίου Λιάπη τηλεφώνησε αμέσως στον πρώην υπουργό Μεταφορών για να του συμπαρασταθεί και να δηλώσει την αμέριστη προσωπική και πολιτική στήριξή του. Ωστόσο, η γνωστή ανάγκη του Μιχάλη Λιάπη να ταξιδέψει στην Μαλαισία για ψυχική εκτόνωση είχε καθυστερήσει τις πολιτικές τους διεργασίες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμα και το πρότυπο του έλληνα οδηγού, ο Μίκαελ Σουμάχερ, μόλις ενημερώθηκε για την πολιτική κίνηση Λιάπη και Κουλούρη και παρά την κρίσιμη κατάσταση που αντιμετωπίζει η υγεία του τις τελευταίες μέρες, προέβη μέσω του μάνατζέρ του σε δηλώσεις στήριξης του εγχειρήματος.

»Θέλω να χαιρετίσω την νέα πολιτική προσπάθεια του Κίμωνα και του Μιχάλη που ενημερώθηκα πριν λίγο ότι γεννιέται στην Ελλάδα. Καλώ όλους τους έλληνες θαυμαστές μου και ιδιαίτερα τις ελληνίδες οδηγούς που φημίζονται για την άρτια οδήγησή τους να στηρίξουν το εγχείρημα αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά μέσω του μάνατζέρ του ο Μίκαελ».

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: