Σχολιάστε

Ειδικούς πίνακες ανακοινώσεων στις ταμπέλες, για τα αυτοκόλλητα των συνδέσμων ομάδων σχεδιάζει η κυβέρνηση!

αυτοκολλητα

Βρέθηκε τελικά η πολυπόθητη συμβιβαστική λύση στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια πολλές ταμπέλες σήμανσης στους δρόμους να έχουνε γεμίσει κυριολεκτικά με αυτοκόλλητα οπαδικών συνδέσμων διαφόρων ομάδων με αποτέλεσμα να μην βλέπουνε οι οδηγοί το εικονιζόμενο σε αυτές σήμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Την λύση έδωσε  πρόταση πουκατατέθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών και με την οποία συμφώνησαν όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων ομάδων που κολλάνε αυτοκόλλητα, σύμφωνα με την οποία θα επιτρέπεται πλέον η επικόλληση συνδεσμιακών αυτοκολλήτων σε ειδικά προσαρμοσμένο χώρο των πινακίδων που θα λειτουργεί ως πίνακας οπαδικών ανακοινώσεων.

Το αρχικό σχέδιο του Υπουργείου το οποίο τελικά δεν επικράτησε προέβλεπε σταδιακή ενσωμάτωση των σημάτων των συλλόγων που οι οπαδοί τους κολλάνε αυτοκόλλητα, στα σήματα του ΚΟΚ. Κάτι τέτοιο όμως κρίθηκε πως εν τέλει δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνο καθώς θα οδηγούσε αναπόφευκτα και στην ανάγκη να ξαναδημιουργηθεί νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας με νέα σήματα.

Ο πίνακας αυτός οπαδικών ανακοινώσεων ανακοινώθηκε πως  θα είναι συγκεκριμένων διαστάσεων με σκοπό να μην κρύβεται καθόλου το σήμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας από τα οπαδικά αυτοκόλλητα.

Το μέτρο αυτό θα αρχίσει να τίθεται σε ισχύ από τον Μάρτιο του 2014.

Στην λύση αυτή προσέφυγε η κυβέρνηση φοβούμενη το πολιτικό κόστος που θα είχε ενδεχόμενη σύγκρουσή της με το φίλαθλο κοινό των ομάδων που αποτελεί και μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος.

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: