Νεκρός βρέθηκε οπαδός του ΠΑΟΚ από υπερβολική δόση «Μαλαματίνας»!

παοκ

10 δίλιτρες άδειες φιάλες της γνωστής μάρκας ρετσίνας «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» που αποτελεί εδώ και χρόνια επίσημο χορηγό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και 2 πιάτα με αρκετά υπολείμματα από παραδοσιακή μπουγάτσα με κιμά Θεσσαλονίκης δίπλα από το πτώμα, ήταν το θέαμα που αντίκρυσαν οι άνδρες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης μόλις παραβίασαν το δωμάτιο του σπιτιού άτυχου 35χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ που άφησε την τελευταία του πνοή εχθές το βράδυ, εξαιτίας υπερβολικής δόσης του δημοφιλούς «παοκτζίδικου» αλκοολούχου ποτού, σύμφωνα με το πόρισμα των γιατρών.

Πέθανε από υπερβολική κατανάλωση του ποτού που στηρίζει την ομάδα του!

Ο άτυχος οπαδός  του ΠΑΟΚ αγαπούσε υπερβολικά την ομάδα του και την ακολουθούσε όπου και να έπαιζε αυτή από μικρό παιδί. Η γνωστή συνεργασία του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγαπημένης του ομάδας με την Εταιρεία «Ε. ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ & ΥΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε. που έχει γίνει ακόμη και σύνθημα στα χείλη οπαδών τόσο του ΠΑΟΚ (»ΠΑΟΚ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ») όσο και οπαδών αντίπαλων ομάδων (»Την Μαλαματίνα θα ‘χεις πάντα χορηγό»), δεν τον είχε αφήσει φυσικά ασυγκίνητο.

Όπως εκμυστηρεύθηκε στους δημοσιογράφους η οικογένεια του αποβιώσαντος, ο Νίκος (όπως ήταν το όνομα του μακαρίτη) ναι μεν έφυγε άδοξα από τη ζωή, έφυγε δε αναμφισβήτητα  ως γνήσιος παοκτζής που απλά στήριζε όπως έπρεπε  ο,τιδήποτε στήριζε την αγαπημένη του ομάδα.

Έπινε ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ για τον ΠΑΟΚ και μόνο!

Όπως λένε με »παοκτζίδικη» υπερηφάνεια» οι επίσης »παοκτζήδες» συγγενείς του άτυχου 35χρονου, ο Νίκος ήτανε φανατικός πότης της συγκεκριμένης μάρκας ρετσίνας, όχι επειδή του άρεσε η ρετσίνα ως αλκοολούχο ποτό. Έπινε μανιακά ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ μόνο και μόνο επειδή γνώριζε και εκτιμούσε ότι η εταιρεία που παράγει την συγκεκριμένη μάρκα ρετσίνας αποτελεί επίσημο χορηγό της ομάδας που αγαπούσε.

»Υπήρχανε φορές που αγόραζε και έπινε με καμάρι ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ μπροστά μας και μετά πήγαινε στην τουαλέτα και ξέρναγε. Έπινε ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ μόνο και μόνο επειδή ήτανε χορηγός της ομάδας του, ως ένδειξη σεβασμού της εταιρείας που στήριζε το ΠΑΟΚ! Χθες το βράδυ απλά το παραέκανε λίγο από υπερβάλλοντα ζήλο» δήλωσε στενός συγγενής του 35χρονου οπαδού.

Η οικογένεια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ δηλώνει φοβερά συγκλονισμένη με τον χαμό του 35χρονου πιστού οπαδού της,  και υπόσχεται πως θα τιμήσει την μνήμη του Νίκου όπως του αρμόζει στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

One thought on “Νεκρός βρέθηκε οπαδός του ΠΑΟΚ από υπερβολική δόση «Μαλαματίνας»!

Υποβολή σχολίου