Σχολιάστε

Με εντολή Σαμαρά απομακρύνονται οι τούρκικες τουαλέτες από τον ελληνικό στρατό!

prwti_mera_stratos

Σε μία προσπάθεια ανύψωσης του φρονήματος και του ηθικού των ενόπλων δυνάμεων,αλλά και απομάκρυνσης όλων εκείνων των στοιχείων που αποξηλώνουν τα εθνικά χαρακτηριστικά από το στράτευμα, ο πρωθυπουργός έδωσε σήμερα εντολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, κάνοντας δεκτή σχετική εισήγηση των Γενικών Επιτελείων, να φροντίσει για την άμεση απομάκρυνση των τούρκικων τουαλετών από όλες τις στρατιωτικές μονάδες της χώρας.Το πατριωτικό αυτό σχέδιο του πρωθυπουργού περιλαμβάνει την άμεση απομάκρυνση όλων των τούρκικων τουαλετών όχι μόνο από τις μονάδες του Στρατού Ξηράς αλλά και από εκείνες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όλες οι τούρκικες τουαλέτες πρόκειται να αντικατασταθούν άμεσα από τις ελληνικές παραδοσιακές τουαλέτες με την λεκάνη και το σχετικό καπάκι.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σε μία πανηγυρική συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι εξήγησε στους δημοσιογράφους όλο το σκεπτικό της εν λόγω απόφασης του πρωθυπουργού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

»Δεν είναι δυνατόν ο ελληνικός στρατός τόσα χρόνια να καταδέχεται να χρησιμοποιεί τούρκικες τουαλέτες. Δεν γίνεται από την μία οι αξιωματικοί να δίνουν διαταγές στους φαντάρους μας να »ξηλώνουνε τον Τούρκο» (έτσι αποκαλείται το πάνω πάνω κουμπί στο χιτώνιο του ελληνικού στρατού το οποίο είναι παράδοση να ξηλώνεται) και από την άλλη να τους στέλνουνε σε τούρκικες τουαλέτες για να κάνουν την φυσική τους ανάγκη.

Ο πρωθυπουργός το έχει αποδείξει πολλάκις ότι με τα εθνικά θέματα δεν παίζει. Ακόμη και το χέσιμο (επιτρέψτε μου την έκφραση) είναι για τον Αντώνη Σαμαρά εθνική υπόθεση!»

Την ίδια στιγμή, ανακουφισμένοι από την απόφαση της κυβέρνησης δηλώνουνε οπλίτες θητείας από όλες τις μονάδες τις χώρας, όχι για το πατριωτικό νόημα της κίνησης του πρωθυπουργού, αλλά επειδή η χρήση λεκάνης εκτιμούν πως θα μειώσει σημαντικά την καταγραφή περιστατικών αστοχίας των φαντάρων κατά την αφόδευση.

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: