1 σχόλιο

«Είμαι φοροθετικός» αποκαλύπτει ο Αντώνης Σαμαράς!

ÁÈÇÍÁ-ï Ðñüåäñïò ôçò ÃáëëéêÞò Äçìïêñáôßáò Ö. ÏëÜíô ìáæß ìå ôïí ðñùèõðïõñãü Áíôþíç ÓáìáñÜ  óõíáíôÞèçêáí ìå åêðñïóþðïõò ôçò åëëçíéêÞò êáé ãáëëéêÞò åðé÷åéñçìáôéêÞò êïéíüôçôáò.(EUROKINISSI-ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

Μετά την προχθεσινή απρόσμενη αποκάλυψη του προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και υποψήφιου δήμαρχου Αθηναίων Γρηγόρη Βαλλιανάτου ότι είναι οροθετικός, σειρά για να βγάλει στην φόρα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πήρε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας μας ο οποίος δήλωσε ευθέως στους δημοσιογράφους ότι είναι φοροθετικός!

Η είδηση έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα στα αυτιά των δημοσιογράφων που δεν μπορούσαν κυριολεκτικά να πιστέψουν στα αυτιά τους την εξομολόγηση αυτή του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς προέβη στην αποκάλυψη αυτή όταν δημοσιογράφος γνωστού τηλεοπτικού σταθμού ζήτησε από τον έλληνα πρωθυπουργό να σχολιάσει την δήλωση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου ότι είναι οροθετικός.

Η απάντηση του πρωθυπουργού στην ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν αναλυτικά η εξής:

»Δράττομαι της ευκαιρίας με αφορμή την δήλωση αυτή του κυρίου Βαλλιανάτου στον οποίο και εύχομαι από καρδιάς καλή ανάρρωση να σας αποκαλύψω και εγώ κάτι σήμερα. Είμαι φοροθετικός.  Έχω μολυνθεί εδώ και πολύ καιρό από τον μνημονιακό ιό που απαιτεί συνέχεια την επιβολή φόρων. Γι αυτό και αναγκάζω όποιον πάει μαζί μου στην κυβέρνηση όπως τον Γιάννη Στουρνάρα να παίρνει συνέχεια μέτρα!»

Το komikotragiko εύχεται καλή ανάρρωση στον πρωθυπουργό!

Advertisements

One comment on “«Είμαι φοροθετικός» αποκαλύπτει ο Αντώνης Σαμαράς!

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: