Σχολιάστε

Καταγγέλλει η ελληνική φιλοζωική εταιρεία την χρήση ονομάτων ζώων στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ιστοσελίδων!

Animal_diversity

Την απόφαση να παρέμβει δυναμικά κατά της εκτεταμένης χρησιμοποίησης ονομάτων και κατηγοριών ζώων για τις ανάγκες των ηλεκτρονικών διευθύνσεων πολλών ελληνικών ιστοσελίδων, προσφέυγοντας ακόμη και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έλαβε σήμερα το πρωί η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Στην κίνηση αυτή προέβη το ιστορικό μη κερδοσκοπικό και κοινωφελές σωματείο καθώς θεωρεί πως πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτή η συνεχής καπηλεία των ονομάτων των ζώων, όπως την χαρακτηρίζει, από διάφορες ελληνικές ιστοσελίδες.

Κατά τη γνώμη της ελληνικής φιλοζωικής εταιρείας το ελληνικό διαδίκτυο με τόσες πολλές ιστοσελίδες που επιλέγουν να βαφτίζονται με ονόματα ζώων έχει μετατραπεί πλέον παρανόμως σε έναν απέραντο ζωολογικό κήπο ηλεκτρονικής μορφής.

To komikotragiko επικοινώνησε με εκπρόσωπο της ελληνικής φιλοζωικής εταιρείας και του ζήτησε να εκθέσει αναλυτικά την σκληρή αυτή στάση της εταιρείας απέναντι στο φαινόμενο αυτό που την οδήγησε σήμερα να παρέμβει δυναμικά απειλώντας με νομικές ενέργειες.

Δείτε τί μας απάντησε ο εκπρόσωπος του σωματείου.

«Κάποιες ελληνικές ιστοσελίδες έχουνε κάνει παρανόμως το ελληνικό διαδίκτυο να μοιάζει πλέον με έναν απέραντο ζωολογικό κήπο ηλεκτρονικής μορφής.  Τρωκτικά, κουνέλια, γαύροι, αρουραίοι, ποντίκια και σφήκες είναι μόνο μερικά από τα ζώα και είδη ζώων που τα ονόματά τους έχουνε γίνει αντικείμενο καπηλείας από διάφορα ελληνικά sites. Επιλέξαμε να παρέμβουμε σήμερα δυναμικά καταγγέλοντας το τραγικό αυτό φαινόμενο στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πριν γίνουν και άλλα ζώα και είδη ζώων αντικείμενο εκμετάλλευσης από διάφορους επιτήδειους που δεν σέβονται το ζωικό βασίλειο. Καλούμε και όλα τα φιλοζωικά σωματεία του εξωτερικού να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες στις χώρες τους».

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: