Σχολιάστε

Απόπειρα δηλητηρίασής του με γενόσημα φοβήθηκε ο ασθενής Αντώνης Σαμαράς!

po-samaras

Ενδεχόμενη ενορχηστρωμένη απόπειρα δηλητηρίασής του με γενόσημα φάρμακα από πολιτικούς του αντιπάλους που θα θέλανε να εκμεταλλευθούν ότι η κακή κατάσταση της υγείας του απαιτεί την χορήγηση φαρμάκων, φοβήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος ως γνωστόν επέστρεψε ασθενής από το Δουβλίνο την περασμένη Παρασκευή υποφέροντας από οξεία λείμωξη αναπνευστικού.

Ο έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος όλο το Σαββατοκύριακο παρέμεινε κλινήρης στην οικία του στην Κηφισιά έπειτα από σύσταση των γιατρών, επικοινώνησε την Παρασκευή τηλεφωνικά με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του ζήτησε να φροντίσει ο ίδιος προσωπικά ώστε η φαρμακευτική αγωγή που θα ακολουθήσει να αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από πρωτότυπα φάρμακα και όχι από τα γνωστά γενόσημα φάρμακα που θεωρούνται επικίνδυνα για την υγεία από πολλούς.

«Άδωνι, θέλω ως Υπουργός Υγείας που όπως γνωρίζεις χαίρεις της απόλυτης εμπιστοσύνης μου να επιμεληθείς ο ίδιος προσωπικά της φαρμακευτικής αγωγής που θα ακολουθήσω. Μην τυχόν και αφήσεις τους γιατρούς να μου δώσουνε γενόσημα. Φοβάμαι ότι κάποιοι θρασύδειλοι και πονηροί πολιτικοί μου αντίπαλοι μπορεί να προσπαθήσουν να με δηλητηριάσουν αυτές τις μέρες πείθοντας έναντι ανταλλάγματος τους γιατρούς να μου χορηγήσουνε αυτά τα επικίνδυνα γενόσημα φάρμακα που χορηγούνται στον ελληνικό λαό».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φυσικά υπάκουσε στην εντολή Σαμαρά και φρόντισε ώστε όλα τα φάρμακα που θα χορηγηθούν στον έλληνα πρωθυπουργό αυτές τις ημέρες για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του να είναι πρωτότυπα προς αποτροπή κάθε πιθανού σχεδίου δηλητηριάσεώς του.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς την Παρασκευή επικοινώνησε όχι μόνο με τον Υπουργό Υγείας αλλά και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον οποίο και ζήτησε επιτακτικά να απαγορεύσει διά ροπάλου στον πατέρα του Κωνσταντίνο να του ευχηθεί καλή ανάρρωση.

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: