Σχολιάστε

Σε δημοψήφισμα για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Ε.Ε. μετατρέπεται η ψηφοφορία στον ελληνικό τελικό της Eurovision!

eurovision2014-greece

Σε άτυπο δημοψήφισμα για την συμμετοχή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισαν να μετατρέψουν πολλά πολιτικά κόμματα της χώρας μας την συμμετοχή του κόσμου στην σημερινή ψηφοφορία στον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα βγάλει τον νικητή ο οποίος και θα εκπροσωπήσει στην χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Εurovision που θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη!

Η δικομματική κυβέρνηση (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) με ανακοίνωσή της καλεί τον ελληνικό λαό να συμμετέχει δυναμικά στην ψηφοφορία του τελικού της Τρίτης προσερχόμενος μαζικά στις τηλε-κάλπες, προκειμένου να σταλεί προς όλες τις κατευθύνσεις ηχηρό μήνυμα υπέρ της αναγκαιότητας συμμετοχής στην χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία η σημερινή βραδιά όπου διεξάγεται ο ελληνικός τελικός της Eurovision, για να αποδείξει ο ελληνικός λαός ότι στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και δεν εκφράζεται από τους υπηρέτες του λόμπι της δραχμής» τονίζει χαρακτηριστικά η κυβέρνηση στην σημερινή της ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ που ως γνωστόν έχει πάγια θέση εναντίον της συμμετοχής της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε τον κόσμο του και την εργατική τάξη γενικότερα να απέχει από την σημερινή ψηφοφορία και να δείξει έτσι την αντίθεσή του στον ευρωμονόδρομο και στα μονοπώλια στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αναγκαιότητας αποδεσμεύσεως της χώρας μας από τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ξεχωριστές φυσικά ανακοινώσεις κάλεσαν τους ψηφοφόρους τους να συμμετέχουνε μαζική στην ψηφοφορία και να στηρίξουνε έτσι στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.

Στον ΣΥΡΙΖΑ φυσικά τα πράγματα δεν ήτανε τόσο ξεκάθαρα. Αν και η πλειοψηφία του κόμματος τάσσεται υπέρ της συμμετοχής της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εντούτοις λόγω αντιδράσεων από την Κουμμουνιστική Τάση του κόμματος, εξεδόθη τελικά μια ασαφής ανακοίνωσης προς αποφυγή διάσπασης, η οποία καλεί τον ελληνικό λαό να κρίνει κατά συνείδηση αν πρέπει να συμμετάσχει στην ψηφοφορία του τελικού.

Η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της αφού τόνισε αρχικά ότι πρέπει ο εκπρόσωπος της χώρας μας να είναι  Έλληνας και λευκού χρώματος, κάλεσε τον ελληνικό λαό να δράσει πατριωτικά το βράδυ της Τρίτης απέχοντας από την ψηφοφορία και δείχνοντας έτσι την αντίθεσή του στην συμμετοχή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει καταστρέψει το έθνος.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων περιμένουνε με μεγάλη ανυπομονησία την λήξη του τελικού για να μάθουνε από τo MAD άν υπήρξε μαζικότητα η όχι στην ψηφοφορία του τελικού και να βγάλουνε έτσι τα πολύτιμα πολιτικά συμπεράσματα της μεγάλης μουσικής βραδιάς.

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: