Σχολιάστε

Συσκευές GPS για ορθή στόχευση των ανδρών κατά την ούρηση βρίσκονται προ των πυλών!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ_Σελίδα_03

Λύση στο διαχρονικό και παγκόσμιο πρόβλημα της κακής στόχευσης των ανδρών κατά την διάρκεια της ούρησης αναμένεται να δώσουν ειδικές συσκευές τεχνολογία GPS (Global Positioning System) εσωτερικού χώρου οι οποίες θα τοποθετούνται στις ανδρικές τουαλέτες και θα καθοδηγούν τόσο με οπτικές όσο και με ακουστικές/φωνητικές ενδείξεις τον επίδοξο ουρητή.

Οι συσκευές αυτές οι οποιές θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε ευρωπαϊκού τύπου τουαλέτες όσο και σε τούρκικες, θα έχουνε εγκαταστημένο ένα ειδικό λογισμικό πλήρους χαρτογράφησης μέσω δορυφορικών σημάτων της τουαλέτας, και σκοπός τους θα είναι ο επιτυχής προσανατολισμός του πέους του άνδρα στον χώρο, που θα οδηγεί κατ’ επέκταση και στην ευστοχία του πλοηγούμενου από την συσκευή ουρητή.

Ο ουρητής θα επιλέγει αρχικά μέσα από την συσκευή το ακριβές σημείο στο οποίο θα θέλει να καταλήξουν τα ούρα του (όλες οι δυνατές επιλογές θα είναι φυσικά τα εσωτερικά σημεία της λεκάνης ή της τρύπας αντίστοιχα στις τούρκικες). Το καπάκι της λεκάνης και τα εξωτερικά σημεία της τρύπας στις τούρκικες  δεν θα είναι για ευνόητους λόγους επιλέξιμα ως τελικός προορισμός των ούρων από την συσκευή.

Εν συνεχεία φωνητικές ενδείξεις στρατιωτικού τύπου θα καθοδηγούνε πλήρως τον ουρητή στην προσπάθεια του να βρει τον στόχο. Φράσεις όπως »κλίνατε την κεφαλή του πέους σας επ’ αριστερά/ κλίνατε την κεφαλή του πέους σας επί δεξιά/ Τον πούλο αρμ, θα βοηθάνε τον ουρητή να προσανατολίσει κατάλληλα το πέος του πριν ξεκινήσει την ούρηση ώστε να βρει τον στόχο και να μην γεμίσει τον χώρο που βρίσκεται η τουαλέτα με ούρα.

Οι συσκευές αυτές βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας τους και μόλις κυκλοφορήσουν πρόκειται να δώσουν οριστικό τέλος στο σύνηθες φαινόμενο των ακάθαρτων ανδρικών τουαλετών που δημιουργούν ως γνωστόν πολύ  σοβαρά θέματα υγιεινής.

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: