Σχολιάστε

Σαμαράς: «Για όποιον θέλει τόσο πολύ να πίνει φρέσκο γάλα υπάρχει και το μητρικό!»

25s4samaras-thumb-large

Για ανευθυνότητα και άκρατο λαϊκισμό κατηγορεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που αντιτίθενται στην ρύθμιση για το γάλα επισημαίνοντας πώς όσοι συμπολίτες μας έχουνε τόσο μεγάλη ανάγκη να πίνουνε φρέσκο γάλα μπορούνε να καταφύγουνε κάλλιστα στο μητρικό, το οποίο μάλιστα όπως υπενθυμίζει είναι μέχρι στιγμής  δωρεάν και αφορολόγητο χάρις στην κυβέρνηση και στην σκληρή διαπραγμάτευση που έκανε αυτός με την τρόικα τις προηγούμενες ημέρες.!

Ο έλληνας πρωθυπουργός υποστήριξε μεταξύ άλλων πως η αναγκαστική αυτή στροφή όσων θέλουνε να πίνουνε φρέσκο γάλα στο μητρικό μπορεί να συμβάλλει και στην αποτελεσματική καταπολέμηση του προβλήματος της υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει ως γνωστόν η χώρα μας.

Προέτρεψε επίσης όσες γυναίκες βρίσκονται σε περίοδο παραγωγής μητρικού γάλακτος να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και να διαθέτουνε το γάλα που παράγεται από τους μαστούς τους όχι μόνο στα μωρά τους αλλά και σε όσους συμπολίτες μας θέλουνε τόσο πολύ να πίνουνε φρέσκο γάλα.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους:

«Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά για ποιόν λόγο γίνεται  τόση φασαρία για την ρύθμιση σχετικά με το γάλα. Όποιοι συμπολίτες μας θέλουνε σώνει και καλά να πίνουνε φρέσκο γάλα μπορούνε κάλλιστα να πίνουνε μητρικό. Επ’ ευκαιρία, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι το μητρικό γάλα είναι μέχρι στιγμής δωρεάν και αφορολόγητο εξαιτίας αυτής της κυβέρνησης.

Οι τροϊκανοί στην πρόσφατη διαπραγμάτευση είχανε απαιτήσει μεταξύ άλλων να πάψει το μητρικό γάλα να διατίθεται δωρεάν στα μωρά και επιπλέον να φορολογηθεί. Η κυβέρνηση όμως βάζοντας πάνω απο όλα το εθνικό συμφέρον για ακόμη μία φορά αντιστάθηκε σθεναρά σε απαίτηση των δανειστών και έβαλε αμέσως την σχετική κόκκινη γραμμή στις διαπραγματεύσεις κάνοντας τους τροϊκανούς να υποχωρήσουνε.

Πιστεύω πως η στροφή αυτή όσων έχουνε ανάγκη να πίνουνε φρέσκο γάλα στο μητρικό μπορεί να συμβάλλει και στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας από την οποία ως γνωστόν υποφέρει η πατρίδα μας. Και εξηγούμαι: «Όποιος θέλει να πίνει φρέσκο γάλα θα αναγκάζεται από εδώ και στο εξής να υποχρεώνει την γυναίκα του να κάνει παιδί προκειμένου να παράξει μητρικό γάλα».

Υπενθύμιζουμε ότι η ρύθμιση για το γάλα αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή την Κυριακή που μας έρχεται.

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: