Pretty Collant θα φοράει από εδώ και στο εξής η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις της με την τρόικα!

τροικα-κυβερνηση

Παρόλο που ο γύρος αυτός διαπραγματεύσεων με την τρόικα  έληξε και οι τροικανοί  αποχωρήσανε από την χώρα μας πριν λίγες μέρες, η κυβέρνηση επαγρυπνεί και ήδη επεξεργάζεται μία νέα και πρωτοποριακή μέθοδο ώστε οι σκληρές διαπραγματεύσεις της με τους τροϊκανούς να σταματήσουνε από εδώ και πέρα να αφήνουνε πίσω τους σκισμένα καλσόν των κυβερνητικών στελεχών.

Δεκάδες είναι μέχρι στιγμής τα καλσόν κυβερνητικών στελεχών που έχουνε σκιστεί εξαιτίας της μεγάλης σκληρότητας που έχει επιλέξει συνειδητά να επιδεικνύει η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις που κάνει κάθε φορά με τους εκπροσώπους της τρόικα.

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που τα σκισίματα των καλσών των μελών της κυβέρνησης γίνονται αμέσως αντιληπτά από τους τροικανούς κατά την ώρα των διαπραγματεύσεων και κάνουν τα κυβερνητικά στελέχη όπως είναι φυσικό να νιώθουν στη συνέχεια άβολα και αμήχανα απέναντί τους.

Το φαινόμενο αυτό έκανε την κυβέρνηση να σκεφτεί μία λύση η εφαρμογή της οποία θα έχει ως αποτέλεσμα τα καλσόν να παραμένουνε ακέραια καθ’ όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους τροϊκανούς όσο σκληρές και να είναι αυτές.

Ειδικότερα, όπως έχει ήδη αρχίσει να διαρρέει από κύκλους του Μέγαρου Μαξίμου, τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να εγκριθεί η δαπάνη για την χορήγηση μεγάλης ποσότητας των πρωτοποριακών καλσόν PRETTY COLLANT σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη.

Η επιλογή αυτή της κυβέρνησης δεν είναι τυχαία καθώς τα PRETTY Collant είναι τα μόνα καλσόν ως γνωστόν που δεν σκίζονται με τίποτα!

Με πρόταση μάλιστα της ίδιας της εταιρείας που παράγει τα PRETTY Collant (DIAMANT AE) τα ανθεκτικά αυτά καλσόν πρόκειται να διατεθούν για τις ανάγκες της κυβέρνησης σε ειδικά μειωμένη τιμή ώστε να μην επιβαρυνθεί το ήδη στενάζον οικονομικά κράτος με πολλά χρήματα.

Ειδική παραγγελία για τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Ο μόνος από την κυβέρνηση που είχε αρχικά εκφράσει έντονες ενστάσεις σχετικά με την κυβερνητική αυτή επιλογή ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Ειδικότερα ο υπέρβαρος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φοβότανε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί Pretty Collant στο νούμερό του. Ο πρωθυπουργός όμως τον διαβεβαίωσε ότι έχει συνενοηθεί ήδη με την εταιρεία ώστε να φροντίσει να βρεθεί καλσόν στα κυβικά του.

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Υποβολή σχολίου