Σχολιάστε

Ποσοστά ζητάει από τον Παντελίδη η κοπέλα που τον χώρισε και τον ενέπνευσε να γράψει τα τραγούδια!

Desktop105

Αίσθηση προκαλεί στον χώρο του τραγουδιού και της showbiz η πρόσφατη απόφαση πρώην κοπέλας του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που όπως είχε αποδειχθεί στο παρελθόν ήτανε η πηγή έμπνευσης των τραγουδιών του να διεκδικήσει τώρα το αναλογούν σε αυτή χρηματικό μερίδιο στην εμπορική επιτυχία του δημοφιλούς έλληνα αοιδού.

Όπως είχε γίνει γνωστό παλιότερα, για όσους δεν θυμούνται, ο χωρισμός και η καψούρα του Παντελή Παντελίδη με την συγκεκριμένη γυναίκα ήτανε αυτά που έκαναν τον λαϊκό τραγουδιστή να γράψει το «Δεν Ταιριάζετε σου λέω» το οποίο τον έκανε αρχικά διάσημο και αποτέλεσε την απαρχή της μεγάλης του επιτυχίας και διασημότητας. Ο πόνος του από τον χωρισμό αυτό εν ολίγοις μετατράπηκε σε τραγούδι και εν συνεχεία ακολούθησε ό,τι ακολούθησε!

Η συγκεκριμένη κοπέλα που ακούει στο όνομα Μαρία και αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης του διάσημου τραγουδιστή φαίνεται τώρα αποφασισμένη να διεκδικήσει από τον Παντελίδη τα αναλογούντα σε αυτή όπως υποστηρίζει χρηματικά ποσοστά.

Όπως η ίδια υποστήριξε χαρακτηριστικά σήμερα στους δημοσιογράφους αν δεν ήτανε αυτή τον Παντελή Παντελίδη δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του. Αυτό είναι και το σκεπτικό το οποίο όπως λέει την οδήγησε στην απόφαση να ζητήσει λεφτά από τον γνωστό τραγουδιστή φτάνοντας ακόμη και στα δικαστήρια αν κάτι τέτοιο χρειαστεί.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μαρία κατηγορεί τον Παντελή Παντελίδη ότι εκμεταλλεύθηκε τον χωρισμό τους για να βγάλει λεφτά.

Το komikotragiko επικοινώνησε με την μοιραία πρώην σύντροφο του Παντελίδη και της ζήτησε να τοποθετηθεί σχετικά με τις χρηματικές απαιτήσεις που έχει εναντίον του πρώην συντρόφου της.

Η Μαρία δήλωσε χαρακτηριστικά στην δημοσιογραφική μας ομάδα:

«Χωρίς εμένα ο κύριος Παντελίδης θα ήτανε ένα τίποτα. Αν δεν είχε τύχει να γνωρίσει και να καψουρευτεί εμένα δεν θα έκανε την μεγάλη αυτή καριέρα και επιτυχία. Ακόμα στο μπάνιο θα τραγούδαγε.Μου χρωστάει πολλά λεφτά λοιπόν ο κύριος. Αφού επέλεξε, κακώς για μένα, να κάνει τον χωρισμό μας τραγούδι και να βγάλει χρήμα από αυτόν τώρα πρέπει να μου καταβάλλει τα χρηματικά ποσοστά που μου αναλογούνε. Εγώ του έδωσα την έμπνευση για τα τραγούδια του, άρα τα αξίζω και με το παραπάνω. Σε περίπτωση που δεν μου δώσει άμεσα το χρηματικό μερίδιο που δικαούμαι τον έχω ήδη προειδοποιήσει ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον του».

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: