Σχολιάστε

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολυπόθητη έξοδος της χώρας μας στις λαϊκές αγορές!

 λαϊκες αγορες

Με μνημειώδη επιτυχία το μέγεθος της οποίας δεν φανταζόντουσαν με τίποτα ακόμα και τα πιο αισιόδοξα πολιτικά στελέχη του δικομματικού κυβερνητικού συνασπισμού πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα έξοδος της πατρίδας μας στις λαϊκές αγορές.

Παρά τα κακά καιρικά φαινόμενα που επικρατούσανε σε όλη την χώρα, χιλιάδες ήτανε οι συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο  κάλεσμα του πρωθυπουργού και γέμισαν ασφυκτικά από το πρωί τις λαϊκές αγορές όλης της ελληνικής επικράτειας δίνοντας ιδιαίτερη τόνωση σε όλες τις κατά τόπους αγορές της πατρίδας μας.

Ενδεικτικό της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου είναι ότι με κυβερνητική απόφαση της τελευταίας στιγμής   κατόπιν σχετικής εντολής Σαμαρά οι λαϊκές αγορές όλης της χώρας αναμένεται σήμερα να λειτουργήσουνε κατ’ εξαίρεσην ολόκληρη την ημέρα.

Ήδη το κυβερνητικό επιτελείο έχει δώσει εντολή σε όλους τους Δημάρχους της ελληνικής επικράτειας να φωταγωγηθούνε τις βραδινές ώρες πλήρως όλοι ανεξαιρέτως οι δρόμοι στους οποίους διεξάγονται οι λαϊκές αγορές.

Τα έξοδα της φωταγώγησης των δρόμων των λαϊκών αγορών κατά τις νυχτερινές ώρες, αναμένεται να καλυφθούν από το πρωτογενές πλεόνασμα μέρος του οποίου θα διατεθεί για τις ανάγκες του σημερινού εθνικού εορτασμού.

Αν και η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζε μέσω αντιπροσωπείας να επισκεφθεί τις λαϊκές αγορές ορισμένων δήμων του Νομού Αττικής προκειμένου να συνομιλήσει με τον κόσμο και να ακούσει τα προβλήματά του, τελικά ακυρώθηκε ο σχεδιασμός αυτός υπό τον φόβο πιθανής προβοκάτσιας από συμπολίτες μας που πιθανολογείτο ότι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το λόμπι της δραχμής θα προσπαθούσανε να χαλάσουνε εσκεμμένα το εορταστικό κλίμα της ημέρας με εκτόξευση οπωροκηπευτικών ειδών στα κυβερνητικά στελέχη.

Ανοιχτό παραμένει παρ’ όλα αυτά το ενδεχόμενο να παρεβρεθεί στε ορισμένες λαϊκές αγορές ο πρωθυπουργός στην περίπτωση που η ΕΛ.ΑΣ. του εγγυηθεί γραπτώς ότι έχουνε αδειάσει πλήρως όλοι οι πάγκοι με τα οπωροκηπευτικά είδη, όπως ήδη έχει ζητήσει.

Κατενθουσιασμένοι όλοι οι μικροπωλητές των λαϊκών αγορών είδανε τα προϊόντα που βρίσκονταν στους πάγκους τους σε λίγες μόνο ώρες να γίνονται καπνός από τους καταναλωτές με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να τους ξαναγεμίσουν με έξτρα αποθέματα τα οποία είχανε φυλάξει ειδικά για αυτή την μεγάλη ημέρα.

Το μόνο ευτράπελο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής και το οποίο δεν μπορεί να επισκιάσει φυσικά το εορταστικό κλίμα της σημερινής ημέρας είναι η προσπάθεια πώλησης διαφόρων ειδών φαρμάκων από ανεγκέφαλο μικροπωλητή που νόμιζε ότι το πρόσφατως ψηφισθέν άνοιγμα του επαγγέλματος των φαρμακοποιών επιτρέπει την πώληση των φαρμάκων όχι μόνο στα σούπερ μάρκετ αλλά και στις λαϊκές αγορές.

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: