Σχολιάστε

Όλο το πρόγραμμα του δημοτικού συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη για τον Πειραιά!

images.watchit.gr

Στην δημοσιότητα έδωσε την Τρίτη το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης όλο το πρόγραμμα του ερυθρόλευκου δημοτικού συνδυασμού του ολυμπιακοκρατούμενου δήμου στον οποίο ηγείται και φέρει την ονομασία Ολυμπιακό Πνεύμα. Στην σχετική εκδήλωση του ερυθρόλευκου συνδυασμού που πραγματοποιήθηκε στην νέα ειδική αίθουσα προεκλογικών εκδηλώσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δόθηκε επίσης η ευκαιρία στον πρόεδρο της Superleague να παρουσιάσει αναλυτικά όλο το ψηφοδέλτιο της κίνησης.

Πρόκειται για ένα αμιγώς οπαδικό πρόγραμμα το οποίο προτάσσει ως αναγκαιότητα την περιθωριοποίηση κάθε αλλόθρησκου της περιοχής και γι αυτό αναμένεται σίγουρα να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις τόσο στους δημότες του Πειραιά που δεν υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό, όσο και σε άλλες κοινωνικές ομάδες της πόλης.

Το komikotragiko έδωσε το παρόν στην εορταστικού τύπου εκδήλωση του ερυθρόλευκου συνδυασμού και σας παρουσιάζει τα βασικά σημεία του προγράμματος του Γιάννη Μώραλη όπως αυτά ανακοινώθηκαν από τον ίδιο και καταχειροκροτήθηκαν θερμότατα οπως ήτανε φυσικό από όλους τους παρευρισκόμενους φίλους του Ολυμπιακού:

1. Κατάργηση όλων των πράσινων φαναριών στους δρόμους. Την ρύθμιση της κυκλοφορίας που θα διεξάγεται από εδώ και στο εξής μόνο με κόκκινα και πορτοκαλί φανάρια θα αναλάβουνε μέλη της Θύρας 7 με προτεραιότητα σε εκείνους που έχουνε αναλάβει ρόλο οργανωτή της κόκκινης εξέδρας και είναι έτσι περισσότερο εξοικειωμένοι στις κινήσεις και στα νοήματα με τα χέρια (π.χ. Χάρος της 7 και Ρομάριο).

2. Δημοτικά Συμβούλια μέσα στην Θύρα 7

3. Εξαφάνιση του πράσινου και από τον Δήμο με την αιτιολογία ότι παραπέμπει στον αιώνιο αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον Παναθηναϊκό

4. Δουλειά μόνο στους Ολυμπιακούς

5. Δωρεάν μετακινήσεις με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς για όσους επιδεικνύουν κάρτα μέλους του Ολυμπιακού ή της Θύρας 7

6. Κατάργηση της πράσινης μπύρας από όλα τα περίπτερα και τα μαγαζιά της πόλης.

7. Συμβολική απαγόρευση κατανάλωσης γαύρων από τους δημότες του Πειραιά.

8. Εορταστική φωταγώγηση του Δήμου Πειραιά σε κάθε ανεξαιρέτως νίκη της ομάδας του Ολυμπιακού σε οποιοδήποτε μάλιστα άθλημα (από ποδόσφαιρο μέχρι υγρό τάβλι). Πένθιμο σκοτάδι σε όλο τον δήμο αντίστοιχα σε κάθε ανεξαιρέτως ήττα της ομάδας του Πειραιά.

9. Απαγόρευση πώλησης εφημερίδων που δεν υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό, εντός του δήμου. Μοναδικές νόμιμες αθλητικές εφημερίδες ο ΓΑΥΡΟΣ και ο Πρωταθλητής.

10. Συμβολική απαγόρευση πώλησης κάθε μάρκας βαζελίνης εντός του Πειραιά.

11. Συμβολικά συσσίτια με τριφύλλι ώστε να μάθουν οι δημότες να τρώνε το σήμα του αιώνιου αντιπάλου.

12. Υποχρεωτική μεταδημότευση όσων δεν υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: