Σχολιάστε

Να δοθούν στη δημοσιότητα οι ταβέρνες που συχνάζει ο πρωθυπουργός για να του υποβάλλουν αιτήματα εκεί όπως ο 13χρονος ζητάνε από τη ΝΔ αγανακτισμένοι πολίτες!

samarastavernes

Να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα όλες οι ταβέρνες στις οποίες συνηθίζει να επισκέπτεται για φαγητό ο πρωθυπουργός ζητάνε από την κυβέρνηση με επιστολή τους στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στη Λεωφόρο Συγγρού εκατοντάδες αγανακτισμένοι πολίτες της χώρας που θέλουν ο Αντώνης Σαμαράς να ικανοποιήσει διάφορα αιτήματά τους, όπως έκανε στην περίπτωση του 13χρονου κολυμβητή.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχε γίνει γνωστό από τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ για το περιστατικό με τον 13χρονο αθλητή που χάρισε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης την Πέμπτη το χρυσό του μετάλλιο στον πρωθυπουργό, το άμεσα ικανοποιηθέν από τον Αντώνη Σαμαρά αίτημα του 13χρονου κολυμβητή για την αποκατάσταση της θέρμανσης του κολυμβητήριου που βρίσκεται στο Ζάππειο είχε κατατεθεί από τον αθλούμενο πιτσιρικά μέσα σε ταβέρνα που έτρωγε ο πρωθυπουργός.

Οι αγανακτισμένοι πολίτες αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν  ότι ο Αντώνης Σαμαράς ικανοποιεί και μάλιστα άμεσα τα αιτήματα των πολιτών τα οποία του υποβάλλονται μέσα σε ταβέρνες την ώρα που τρώει και πιστεύοντας ότι και τα δικά τους αιτήματα θα έχουν ίσως καλύτερη τύχη αν υποβληθούν σε αντίστοιχο τόπο, ζήτησαν με επιστολή τους από το κόμμα στο οποίο προεδρεύει ο πρωθυπουργός να δώσει στην δημοσιότητα όλες ανεξαιρέτως τις ταβέρνες στις οποίες αυτός συχνάζει.

Ακολουθεί αυτούσια αναδημοσίευση της επίμαχης επιστολής των πολιτών:

«Όπως πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο πρωθυπουργός της χώρας αμέσως μόλις του υποβλήθηκε αίτημα από πολίτη (13χρονο κολυμβητή) μέσα σε ταβέρνα που συχνάζει, το ικανοποίησε με συνοπτικές διαδικασίες και με υπερβάλλοντα ζήλο μέσα σε λίγες ώρες.

Επειδή λοιπόν πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο λόγος που το αίτημα του 13χρονου κολυμβητή ικανοποιήθηκε άμεσα απο τον Αντώνη Σαμαρά είναι ότι αυτό υποβλήθηκε μέσα σε ταβέρνα, ζητάμε από το πολιτικό σας κόμμα να δώσει στη δημοσιότητα τα ακριβή στοιχεία και τις διευθύνσεις όλων των ταβερνών τις οποίες επισκέπτεται ο πρόεδρός σας για φαγητό.

Έχουμε υποβάλλει πολλάκις αιτήματά μας στον πρωθυπουργό μέσω επιστολών μας στο πολιτικό του γραφείο ή στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά προς μεγάλη μας απογοήτευση δεν έχει ικανοποηθεί μέχρι στιγμής κανένα.

Ίσως τελικά η πολιτική του αξιότιμου πρωθυπουργού περνάει μέσα από το στομάχι όπως και ο έρωτας.

Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και πίστη στις ικανότητες του πρωθυπουργού την δημοσίευση των διευθύνσεων όλων των επίμαχων ταβερνών από το κόμμα σας».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: