Ποινική δίωξη για παράνομο free camping ασκήθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη! Εκκενώθηκε η κατασκήνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ!

to-potami-skines-02

Σκηνές που έφεραν στο μυαλό των περαστικών πολιτών μνήμες από την βίαιη αστυνομική εκκένωση της Πλατείας Συντάγματος που είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2011 για την απομάκρυνση των Αγανακτισμένων, εκτυλίχθησαν σήμερα το απόγευμα στο κέντρο των Αθηνών όπου ως γνωστόν εδώ και δύο μέρες το ΠΟΤΑΜΙ του Σταυρου Θεοδωράκη έχει στήσει αντίσκοινα για τις ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας.

Είχε προηγηθεί η γενναία απόφαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος και να ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομο ελεύθερο camping στα στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που είχαν κατασκηνώσει παράνομα από την Κυριακή το πρωί  στο κέντρο την Αθηνών μετατρέποντας τους δρόμους και τις πλατείες της πρωτεύουσας σε ένα τεράστιο κομματικό τσαντίρι το οποίο χάλαγε την αισθητική και την εικόνα του κέντρου δημιουργώντας παράλληλα ένα δικαιολογημένο κλίμα απορίας στους τουρίστες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρουσία εισαγγελέως υπηρεσίας έθεσαν σε εφαρμογή το ίδιο ακριβώς επιχειρησιακό σχέδιο που είχε εκτελεσθεί και τον Αύγουστο του 2011 για την επιτυχή απώθηση των Αγανακτισμένων σκηνιτών από την πλατεία Συντάγματος.

Ειδικότερα, νωρίς το απόγευμα σε κεντρική πλατεία των Αθηνών (Πλατεία Κοτζιά) που είχε στήσει προεκλογικά αντίσκοινα ο Σταύρος Θεοδωράκης, έκαναν την εμφάνισή τους συντεταγμένα 3 διμοιρίες αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες έδωσαν διορία 1 ώρας στους ποταμίσιους σκηνίτες για να διαλύσουν τις σκηνές και να απομακρυνθούν από τον δημόσιο χώρο.

Τα στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αρνήθηκαν πεισματικά να υπακούσουν στην διαταγή της αστυνομίας και της εισαγγελέως που όπως είπαμε ήτανε παρούσα στην επιχείρηση, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα συνεχίσουν την κατασκήνωση μέχρι το βράδυ της 25ης Μαΐου που ως γνωστόν είναι η ημέρα διεξαγωγής των ευρωεκλογών.

Τα ΜΑΤ βλέποντας την αδιαλλαξία των στελεχών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και την έντονη επιμονή τους για συνέχιση του camping, αφού προπηλάκισαν λεκτικά γνωστά στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, πήραν το σχετικό ΟΚ από την εισαγγελέα και σε μία χαρακτηριστική επίδειξη πρωτοφανούς βαρβαρότητας και αναλγησίας  διέλυσαν όλες τις ποταμίσιες σκηνές προβαίνοντας παράλληλα σε μαζική ρίψη χημικών τα οποία δημιούργησαν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα στους δρόμους της πρωτεύουσας οι οποίοι εκείνη την ώρα ήτανε πεδίο διέλευσης άσχετων με το ΠΟΤΑΜΙ πολιτών.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης δεν ήτανε παρών στο πρωτοφανές αυτό περιστατικό αστυνομικής βαρβαρότητας που σημειώθηκε εναντίον του πολιτικού του κόμματος,  διότι σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την στιγμή μοίραζε καπέλα Cow-Boy στον κόσμο σε άλλη κεντρική πλατεία των Αθηνών.

Όλα τα στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που ήταν παρόντα στην παράνομη κατασκήνωση του κόμματος συνελλήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου και οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για την συνέχεια της αστυνομικής προανάκρισης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παραμένει ακόμη άφαντος και καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να συλληφθεί και αυτός στα πλαίσια του αυτοφώρου. 

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει κυριολεκτικά φύλλο και φτερό κάθε ποτάμι της χώρας προκειμένου να φορέσει τις χειροπέδες και σε αυτόν.

Για ό,τι νεότερο προκύψει στο σοβαρό αυτό θέμα, θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Υποβολή σχολίου