Σχολιάστε

Την τέλεια λύση για μείωση του φόρτου εργασίας του βρήκε 20χρονος ναυαγοσώστης γνωστής παραλίας!

310712140103_3865

Οριστική λύση στο πρόβλημα του μεγάλου όγκου εργασίας στον οποίο καλούνταν σε καθημερινή βάση να ανταποκρίνεται, ισχυρίζεται ότι βρήκε επιτέλους ο 20χρονος Πέτρος από το Μενίδι ο οποίος τους θερινούς μήνες κάθε χρονιάς απασχολείται ως ναυαγοσώστης σε γνωστή παραλία της Αττικής.

«Όποιος πνίγεται, απλά να με καλέσει στο κινητό, και εγώ θα έρθω αμέσως να τον σώσω!»

Ειδικότερα, ο ευρηματικός 20χρονος ναυαγοσώστης μετά από πολλές ημέρες κοπιαστικής εργασίας αποφάσισε τελικά πριν από μία εβδομάδα να εγκαταλείψει μία και καλή τον πύργο που είναι προορισμένος για τους ναυαγοσοσώστες της παραλίας και να τοποθετήσει σε ευδιάκριτο μέρος της πλαζ την ενημερωτική ταμπέλα που φαίνεται στην φωτογραφία.

Από την προηγούμενη Παρασκευή το πρωί λοιπόν ο Πέτρος ανταποκρίνεται πλέον σε κλήσεις για βοήθεια αποκλειστικά και μόνο από όσους την ώρα που πνίγονται καταφέρουνε να βρούνε τον τρόπο ώστε να τον καλέσουνε τηλεφωνικά στο νούμερο του κινητού του τηλεφώνου το οποίο και φαίνεται ευδιάκριτα στην επίμαχη πινακίδα.

Όπως ο 20χρονος ισχυρίζεται, ο λόγος που τον έκανε να καταφύγει σε αυτή την πρωτόγνωρη μέθοδο, είναι η υπερβολικά μεγάλη συχνότητα περιστατικών που καλείται σε καθημερινή βάση να αντιμετωπίσει στη συγκεκριμένη παραλία και η οποία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχουνε άλλοι ναυαγοσώστες στην εν λόγω πλαζ (ώστε ο μεγάλος φόρτος δουλειάς να καταμερίζεται), έχει ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα την καθημερινή σωματική και ψυχολογική του εξουθένωση.

Το komikotragiko επικοινώνησε την Παρασκευή το πρωί με τον ευρηματικό ναυαγοσώστη και του ζήτησε να προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την πρωτοποριακή μέθοδο που άρχισε να εφαρμόζει στην δουλειά του εδώ και μία εβδομάδα.

«Δεν με νοιάζει αν στη μέθοδο που αποφάσισα από σήμερα να αρχίσω να εφαρμόζω είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθεί ο κόσμος που πνίγεται και χρειάζεται βοήθεια.

Ας μπαίνουνε όλοι μέσα στη θάλασσα με τα κινητά τους τηλέφωνα. Υπάρχει τρόπος αν το ψάξουνε λίγο.

Όποιος φοβάται ότι είναι πολύ πιθανό να πνιγεί επειδή δεν ξέρει να κολυμπάει καλά, μπορεί απλά να παίρνει μαζί του στη θάλασσα και το κινητό του. Αν δεν έχει αδιάβροχο κινητό μπορεί εύκολα να δανειστεί από κάποιον φίλο του.

Είμαι ο μοναδικός ναυαγοσώστης στην παραλία και το κακό είναι ότι συμβαίνουνε κάθε μέρα δεκάδες περιστατικά που χρήζουνε βοήθειας, σε αυτή την καταραμένη πλαζ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάθε βράδυ να γυρνάω σπίτι πτώμα.

Από την ημέρα που άρχισα να εφαρμόζω αυτή τη μέθοδο νιώθω κυριολεκτικά σαν δημόσιος υπάλληλος του αθάνατου ελληνικού δημοσίου.

Τα περιστατικά πνιγμών που καλούμαι να αντιμετωπίσω έχουνε πλέον μειωθεί στο ελάχιστο.

Πολύ σπάνια όταν σηκώνω το κινητό μου στην άλλη γραμμή βρίσκεται κάποιος που χρειάζεται βοήθεια επειδή πνίγεται. Οι πιο πολλοί ευτυχώς φοβούνται να μπούνε στη θάλασσα με το κινητό τους μαζί.

Έχω βρει την υγειά μου με αυτή την μέθοδο! Καλώ όλους τους συναδέλφους που εργάζονται σε παραλίες που έχουνε πολύ δουλειά όπως αυτή που δουλεύω εγώ, να ακολουθήσουνε χωρίς δισταγμούς το παράδειγμά μου».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο 20χρονος ναυαγοσώστης στο komikotragiko.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: