Σχολιάστε

Σφαγή στην «ΤΕΛΕΙΑ» του Γκλέτσου για το τελικό όνομα του κόμματος! «Άνω Τελεία», και «Κάτω Τελεία» οι επικρατέστερες λύσεις!

gletsos

Άγριος εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο εσωτερικό του νέου πολιτικού μορφώματος (εν ονόματι «ΤΕΛΕΙΑ») που αποφάσισε να ιδρύσει πριν ένα περίπου μήνα ο γνωστός δήμαρχος Στυλίδας και πρώην ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος!

Εκτάκτο συνέδριο μέσα στο καλοκαίρι, αναγκάστηκε να προγραμματίσει ο Απόστολος Γκλέτσος, προκειμένου να δοθεί τέλος στην εμφύλια κόντρα για τον ακριβή γεωγραφικό προσδιορισμό της «ΤΕΛΕΙΑΣ»!

Αίτια της σκληρής διαμάχης μεταξύ των στελεχών της «ΤΕΛΕΙΑΣ», διαμάχης η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και υποχρέωσε μάλιστα τον δήμαρχο Στυλίδας σήμερα το μεσημέρι να προαναγγείλλει εκτάκτως για τον επόμενο μήνα το πρώτο συνέδριο του φρέσκου πολιτικού του κομμάτος, είναι η τελική ονομασία που πρόκειται να πάρει σύντομα το κόμμα.

Υπενθυμίζουμε ότι αμέσως μετά την πανηγυρική ανακοίνωση ίδρυσης κόμματος που είχε κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος στις 18 Μαΐου (λίγα μόλις λεπτά μετά την γνωστοποίηση του φετινού εκλογικού αποτελέσματος στον Δήμο Στυλίδας το οποίο και τον έχριζε δήμαρχο ξανά με το θριαμβευτικό μάλιστα ποσοστό του 67%), ο πρώην ηθοποιός είχε αρχίσει ήδη να δέχεται έντονη κριτική από πολλά ιδρυτικά στελέχη της νέας πολιτικής κίνησης τα οποία διαφωνώντας πλήρως με την ονομασία «ΤΕΛΕΙΑ» που ο ίδιος είχε επιλέξει, είχαν αρχίσει από τότε να του υποβάλλουν τις δικές τους προτάσεις για την ονομασία που θα ήθελαν να πάρει ο νέος αυτός πολιτικός φορέας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος προς τιμήν του είχε εισακούσει από την πρώτη στιγμή τα παράπονα των ιδρυτικών στελεχών σχετικά με την ονομασία του πολιτικού μορφώματος, και είχε υποσχεθεί  σε όλα τα στελέχη του κόμματος -από τις πρώτες κιόλας ημέρες τις ίδρυσης αυτού – ότι θα ορίσει μετά το καλοκαίρι συνέδριο του κόμματος όπου θα τεθεί το ζήτημα της ονομασίας της «ΤΕΛΕΙΑΣ» από μηδενική φάση ώστε ο νέος φορέας να βαφτιστεί αυτή τη φορά κατόπιν συλλογικής αποφάσεως.

Τελικά, o δήμαρχος Στυλίδας βλέποντας οι έντονες συγκρούσεις των στελεχών του για το όνομα του κόμματος να παίρνουνε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αποφάσισε σήμερα το μεσημέρι να ανακοινώσει στους δημοσιογράφους ότι το πρώτο συνέδριο του κόμματος όπου και θα επιλυθεί κυρίως το φλέγον αυτό ζήτημα, θα διεξαχθεί εκτάκτως στις 2 Ιουλίου.

Ζητάνε τον άμεσο γεωγραφικό προδιορισμό της «ΤΕΛΕΙΑΣ» – Όλες οι προτάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί στον Απόστολο Γκλέτσο από τα στελέχη του κόμματος!

Τέσσερις είναι συνολικά οι προτάσεις για την τελική ονομασία του κόμματος που έχουνε ήδη υποβληθεί στον δήμαρχο Στυλίδας και που αναμένεται να τεθούν σε ψηφοφορία στο πρώτο έκτακτο συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο. Πρόκειται για τα ακόλουθα προτεινόμενα ονόματα:

1. Άνω Τελεία

2. Κάτω Τελεία

3. Άνω και Κάτω Τελεία

4. Τελεία και Παύλα

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ονομασίες που συγκεντρώνουνε μέχρι στιγμής με διαφορά την μεγαλύτερη απήχηση μεταξύ των μελών και των φίλων της ΤΕΛΕΙΑΣ», είναι οι 2 πρώτες  (δηλαδή η «ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ» και η «ΚΑΤΩ ΤΕΛΕΙΑ») οι οποίες απέχουνε μεταξύ τους με διαφορά που αγγίζει τα όρια του στατιστικού λάθους (σύμφωνα με πρόσφατη κρυφή δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το Δημαρχείο Στυλίδας).

Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα αφού πολλοί είναι οι φίλοι της «ΤΕΛΕΙΑΣ» οι οποίοι δηλώνουνε ακόμη αναποφάσιστοι σχετικά με το θεμελιώδες αυτό τόσο για το κόμμα όσο και για την ελληνική κοινωνία ζήτημα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: