Σχολιάστε

Στέρεψε από βρισιές ο TUS! Ζητάει εσπευσμένα τη συνδρομή του Μπαμπινιώτη!

tus

Σε υπερβολικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο γνωστός έλληνας ράπερ Χρήστος Τούσης, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι οποίες κάνουνε ήδη τον γύρο του διαδικτύου, αδυνατεί πλέον να βρει νέες βρισιές που θα μπορούσανε να χρησιμοποιηθούν ως στίχοι στα νέα τραγούδια που ετοιμάζει!

Αν και η απουσία καινούργιων βρισιών και  προσβλητικών εκφράσεων στους στίχους των τραγουδιών του 28χρονου ράπερ, είχε γίνει ήδη αισθητή στο μουσικό κοινό εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, κανένας ακροατής του ελληνικού χιπ-χοπ ωστόσο δεν πίστευε ότι το ξεχωριστό ταλέντο του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην εξεύρεση αλλά και στη δημιουργία βρισιών στην νεοελληνική γλώσσα, θα έφτανε κάποτε σε βαθύ τέλμα.

Ορισμένοι fans του Χρήστου Τούση υποστήριζαν μάλιστα κατηγορηματικά ότι η προαναφερόμενη απουσία τόσο καινούργιων όσο και ήδη χρησιμοποιημένων από αυτόν βρισιών, ήταν αναγκαστική και όχι αποτέλεσμα μείωσης της έμπνευσης του καλλιτέχνη στην δημιουργία βρισιών, αφού όπως αυτοί νόμιζαν και διέδιδαν, συνδεότανε άρρηκτα με την πρόσφατη απροσδόκητη στροφή του 28χρονου ράπερ σε περισσότερο εμπορικό είδος χιπ χοπ παραγωγών.

(Σημείωση: H εμπορική στροφή η του TUS είχε χαρακτηριστεί ευθέως ως «φτηνό ξεπούλημα και εσχάτη προδοσία» από χιλιάδες 15χρονους αμετανόητους (μέχρι τότε) θαυμαστές του).

Δυστυχώς όμως για τους παραπάνω fans αλλά και για το σύνολο των θαυμαστών του TUS, όπως αποδείχθηκε περίτρανα σήμερα, η αισθητή απουσία καινούργιων βρισιών από τα τελευταια τραγούδια του διάσημου ράπερ, είχε να κάνει, αποκλειστικά και μόνο, με την αδυναμία του να σκεφτεί ή να δημιουργήσει κάποια νέα βρισιά ή προσβολή.

Απόδειξη της απροσδόκητης αυτής αδυναμίας του TUS στην εξεύρευση βρισιών, αποτελεί η σημερινή έκτακτη τηλεφωνική  επικοινωνία που είχε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, με τον γνωστό καθηγητή Γλωσσολογίας και λεξικογράφο Γεώργιο Μπαμπινιώτη.

Όπως ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης στο komikotragiko, o Χρήστος Τούσης, μέσα σε έκδηλη συγκινισιακή φόρτιση, επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά σήμερα το μεσημέρι, και του ζήτησε την επιστημονική του βοήθεια.

Ειδικότερα, ο TUS ζήτησε από τον διακεκριμένο Έλληνα γλωσσολόγο να του δώσει άμεσα σε λίστα, κάνοντας χρήση της πολυετούς επιστημονικής εμπειρίας που διαθέτει, έναν ικανοποιητικό αριθμό ασυνήθιστων και μη κοινότυπων προσβλητικών λέξεων και φράσεων στη νεοελληνική γλώσσα, με σκοπό να κάνει χρήση αυτών στους στίχους των τραγουδιών που ετοιμάζει.

Ο Γεώργιος Μπαμπινιώτης αφού αρχικά προσπάθησε, όσο μπορούσε, να ηρεμήσει τον δημοφιλή καλλιτέχνη, του υποσχέθηκε εν συνεχεία, ότι εντός των επόμενων ημερών θα έχει έτοιμη για αυτόν την λίστα με όλες τις -μη συχνά χρησιμοποιούμενες- βρισιές και προσβολές της Ελληνικής γλώσσας που χρειάζεται ο TUS για να τις χρησιμοποιήσει στους στίχους των νέων τραγουδιών του, και να ανανεωθεί έτσι το γεμάτο ρίμες υβρεολόγιό του.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: