Συνέχεια εμπάργκο σε ελληνικά προϊόντα από Πούτιν: Σειρά παίρνουν η Ελιά του Πασόκ και οι ελιές του Κώστα Σημίτη!

poutiiin

Σκληραίνει ακόμη περισσότερο τη στάση του απέναντι στη χώρα μας ο πρόεδρος της Ρωσίας επιβάλλοντας ξαφνικά πρόσθετο εμπάργκο της χώρας του σε παραδοσιακά προϊόντα της πατρίδας μας.

O Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνει πως δεν συγκινήθηκε καθόλου από την επιστολή του Μανώλη Γλέζου και συνεχίζει απτόητος τα σκληρά αντίποινα εις βάρος της Δύσης μπλοκάροντας τώρα την εξαγωγή στη χώρα του των πιο χαρακτηριστικών  αγροτικών προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Με μία σκληρή επιστολή που κοινοποιήθηκε αιφνιδιαστικά το πρωί της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου και έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο τόσο την Ελιά της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης όσο και τις ανυποψίαστες ελιές που φιλοξενούνται εδώ και δεκάδες χρόνια δωρεάν στο πρόσωπο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη, ο πρόεδρος της Ρωσίας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να επεκτείνει τις κυρώσεις εις βάρος της χώρας μας μπλοκάροντας τώρα κάθε μελλοντική εξαγωγή στη Ρωσία των πιο δημοφιλών προϊόντων της πατρίδας μας!

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της επιστολής Πούτιν η οποία βάζει οριστικό απαγορευτικό στις προσπάθειες του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Κώστα Σημίτη να πουλήσουν τα προϊόντα τους στις αγορές της Ρωσίας:

Σε συνέχεια των αντιποίνων μου εις βάρος της Δύσης της οποίας όπως όπως έχετε πολλάκις δηλώσει η χώρα σας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, επιβάλλω την πλήρη απαγόρευση εισόδου στη χώρα μου των διασημότερων ελιών της χώρας σας.

«Η στάση που κράτησε η χώρα σας στο ρωσο-ουκρανικό ζήτημα με έχει πραγματικά εξοργίσει και δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο να είμαι επιεικής μαζί σας.

Ακόμα μου έρχεται στο μυαλό, όταν ενθυμούμαι τη χώρα σας, εκείνος ο πάνχοντρος ιδιοκτήτης της ΕΛΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ που χαιρετούσε με θέρμη τον Ουκρανό ναζιστή πρωθυπουργό την ώρα που η χώρα μου βρισκότανε στα μαχαίρια με τους Ουκρανούς.

Από σήμερα το απόγευμα λοιπόν τόσο η Ελιά του ΠΑΣΟΚ όσο και οι ελιές του Κώστα Σημίτη θα είναι ανεπιθύμητες στη χώρα μου.

Προειδοποιώ τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων ελιών πως σε περίπτωση που αγνοήσουν το εμπάργκο και επιχειρήσουν να πλησιάσουν τη χώρα μου, οι κυρώσεις μου σε βάρος της Ελλάδας θα επεκταθούν και σε άλλου είδους αγροτικά προϊόντα.

Σας παρακαλώ πολύ να μην με αναγκάσετε να γίνω ακόμη σκληρότερος με το κρατίδιό σας».

Με μεγάλη αμηχανία αλλά και οργή υποδέχθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου την είδηση για το νέο εμπάργκο Πούτιν κατά της χώρας μας.

 Σε αναβρασμό η πασοκική ΕΛΙΑ!

Έκτακτη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ διέταξε το απόγευμα της Τρίτης ο γνωστός ιδιοκτήτης του διάσημου ελαιόδεντρου Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να συζητηθεί εκτενώς η στάση που πρόκειται να κρατήσει το γνωστό δέντρο απέναντι στον άδικο και αυθαίρετο (όπως ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους) αποκλεισμό!

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Σημίτης όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους σκοπεύει να συμμορφωθεί με την απόφαση του Πούτιν και να ταξιδεύει από εδώ και πέρα στη Ρωσία χωρίς τις αγαπημένες του κρεατοελιές!

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Αρέσει σε %d bloggers: