Σχολιάστε

Την μεταφορά του κροκόδειλου σε Ολυμπιακό Ακίνητο, προκειμένου να μην γλιτώσει τον ΕΝΦΙΑ, διέταξε η Τρόικα!

olympiako.akinito

Φωτογραφία από ξεχασμένη πισίνα-λίμνη (βρωμιάς) του Ολυμπιακού χωριού που πρόκειται να στεγάσει τον κροκόδειλο της Κρήτης αμέσως μόλις αυτός συλληφθεί!

Άμεση αξιοποίηση ενός επί σειρά ετών πλήρως εγκαταλελλειμμένου Ολυμπιακού Ακινήτου προς όφελος της ελληνικής οικονομίας διέταξαν οι Τροικανοί!

Ζωή ξαναπαίρνει γνωστή Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα-λίμνη (δυσωδίας) του ελληνικού κράτους μετά από πρόταση της Τρόικα που έγινε αμέσως αποδεκτή από την ελληνική κυβέρνηση.

Ούτε ο Σήφης γλιτώνει τελικά από τον ΕΝΦΙΑ!

Αναπάντεχο τέλος στα σχέδια των ερπετολόγων περί μεταφοράς του Σήφη του κροκόδειλου (μετά τη σύλληψή του) σε φιλόξενο περιβάλλον με τροπική βλάστηση βάζει σημερινή πρόταση του κλιμακίου της Τρόικα προς την ελληνική κυβέρνηση,  η οποία συνδέεται με τον νέο φόρο ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) και έγινε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας αποδεκτή από τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά.

Το σκεπτικό της απόφασης είναι το ακόλουθο:

Σε περίπτωση που ο Κροκόδειλος (μόλις συλληφθεί) μεταστεγαστεί από τις αρχές σε Ολυμπιακό Ακίνητο αυτό αυτόματα θα σημαίνει ότι ο Σήφης ως νέος ιδιοκτήτης του Ακινήτου θα υποχρεούται και αυτός να καταβάλει στο ελληνικό κράτος τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Να σημειώσουμε ότι το ελληνικό κράτος έχει ήδη μεταβιβάσει στα χαρτιά την κυριότητα του εν λόγω ακινήτου στο όνομα του Σήφη και το μόνο που απομένει είναι η σύλληψή αυτού και η μεταφορά του στην νέα Ολυμπιακών πλέον διαστάσεων εξοχική του κατοικία.

Πρόκειται για μία εξέλιξη απόλυτα θετική για τα δημόσια έσοδα της χώρας μας αφού η πραγματοποίησή της θα καταστήσει αυτόματα εφικτή την απαίτηση καταβολής του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων ακόμη και από το δίμετρο ερπετό που εδώ και τόσο καιρό αλωνίζει ανενόχλητα και αφορολόγητα στη λίμνη φραγμάτων του Ρεθύμνου!

«Όσοι πίστευαν ότι ο κροκόδειλος θα γλιτώσει από την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ σήμερα διαψεύδονται πανηγυρικά.

Το δημοφιλές δίμετρο ερπετό της Κρήτης ως κάτοικος της χώρας θα πρέπει και αυτός να συνεισφέρει στην προσπάθεια της κυβέρνησης και της Τρόικα για την αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας.

Η μεταφορά του κροκόδειλου στην γνωστή πισίνα του Ολυμπιακού χωριού που εδώ και χρόνια παρέμενε αναξιοποίητη από την ελληνική πολιτεία, θα προσφέρει το απαραίτητο νομικό παράθυρο προκειμένου να εισπραχθούν δημόσια έσοδα ακόμη και από το διάσημο ερπετό της πατρίδας μας.

Μόλις συλληφθεί ο κροκόδειλος από τις αρχές θα μεταφερθεί με συνοπτικές διαδικασίες στη γνωστή Ολυμπιακή λίμνη (βρωμιάς) των Θρακομακεδόνων.

Σημειώνω ότι η κυριότητα αυτής έχει ήδη μεταβιβαστεί στον κροκόδειλο από την ελληνική πολιτεία.

Είμαι σίγουρος ότι η σύλληψη του επικίνδυνου ερπετού η οποία πλέον καθίσταται και φορολογικά αναγκαία, είναι ζήτημα ωρών και μόλις αυτή συντελεστεί, η ελληνική κοινωνία θα νιώθει περισσότερη ασφαλή από ποτέ».

δήλωσε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Τετάρτης ο Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: