Σχολιάστε

«Και οι «τελευταίες κατοικίες» υπάγονται στον ΕΝΦΙΑ», διευκρινίζει το Υπουργείο Οικονομικών!

 

cemetery

Δεν εξαιρούνται τελικά -όπως πολλοί θα περίμεναν- οι τελευταίες κατοικίες από την καταβολή του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων!

Αυξημένα Φορολογικά βάρη θα φέρουν πλέον και οι τάφοι των νεκρών – Στην λύση της καύσης νεκρών προσανατολίζονται εκατομμύρια αγανακτισμένοι συμπολίτες μας!

Με μία διευκρινιστική ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από το Υπουργείο Οικονομικών και αναρτήθηκε στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο αυτού, λύθηκε τελικά το ζήτημα που είχε προκύψει εδώ και μέρες σχετικά με το εάν στον ΕΝΦΙΑ υπάγονται και οι τελευταίες κατοικίες των φορολογούμενων πολιτών της χώρας μας.

Ο λόγος για τον οποίο το επιτελείο του Γκίκα Χαρδούβελη αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση ειδικά για αυτό το ζήτημα, ήταν τα χιλιάδες τηλεφωνήματα που είχαν πραγματοποιηθεί από συμπολίτες μας την τελευταία εβδομάδα το Υπουργείο Οικονομικών. Οι συγκεκριμένοι πολίτες τρομοκρατημένοι από τα συνεχόμενα χαράτσια με τα πολιορκεί η κυβέρνηση τον ελληνικό λαό θεώρησαν πολύ πιθανό ο ΕΝΦΙΑ να ισχύει και για τους τάφους των αγαπημένων τους προσώπων. Τελικά όπως αποδείχθηκε σήμερα, όλες οι έν λόγω φοβίες τους ήταν άκρως δικαιολογημένες.

Παραθέτουμε αυτούσια όλη την επίμαχη ανακοίνωση του Υπουργείου:

«Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα χιλιάδων πολιτών, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι στον νέο φόρο ακινήτων εντάσσονται φυσικά και όλοι ανεξαιρέτως οι τάφοι. Θα ήταν τραγικό σφάλμα της κυβέρνησης να μην συμπεριλάβει στην φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας κτίσματα τα οποία είναι κατεξοχήν ακίνητα.

Με την καταβολή του σχετικού ταφο-φόρου θα επιβαρύνονται όλοι οι κληρονόμοι του αποβιώσαντος κατά αναλογίαν».

Σαφάρι από το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να βρεθούν οι κληρονόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ που αντιστοιχεί στον τάφο της Αρχαίας Αμφίπολης!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εν τω μεταξύ η επιχειρησιακή έρευνα που διεξάγει το Υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προκειμένου να εντοπιστούν οι απόγονοι και κληρονόμοι του Μεγάλου Αλέξανδρου ώστε να εξοφληθεί ο ΕΝΦΙΑ που αντιστοιχεί στον μεγαλοπρεπή βασιλικό τάφο της Αμφίπολης.

Αξίζει τέλος να επισημάνουμε, ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας οπότε έγινε γνωστή από την κυβέρνηση η φορολόγηση των τάφων,  την πρόθεση για την καύση των αγαπημένων τους προσώπων όταν αυτοί πεθάνουν, έχουν ήδη δηλώσει εκατομμύρια αγανακτισμένοι συμπολίτες μας που θεωρούν αδύνατη την ανταπόκρισή τους στα φορολογικά βάρη ενός τάφου.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: