Σχολιάστε

Εκπτώσεις σε όσους συμμετείχαν στο Ice Bucket Challenge ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ!

eydap_1

Την γενναία απόφαση να ανταμείψει με ένα δελεαστικότατο προνομιακό πακέτο εκπτώσεων όσους Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο παγκόσμιο φιλανθρωπικό κάλεσμα δροσιάς και υπέβαλαν τον εαυτό τους στη δοκιμασία του Ice Bucket Challenge μπουγελώνοντας το κορμί τους με άφθονο παγωμένο νερό , έλαβε το πρωί του Σαββάτου η ΕΥΔΑΠ!

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αιφνιδιαστικά το μεσημέρι της Κυριακής η γνωστή ελληνική εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης, γίνεται λόγος για «την επιτακτική ανάγκη θερμής ανταμοιβής όλων των πολιτών της χώρας μας που με την συμμετοχή τους στο διεθνές παιχνίδι δροσιάς, διαφήμισαν το προϊόν της εταιρείας στα πέρατα της γης και συνέβαλαν στην ραγδαία αύξηση της κατανάλωσης αυτού».

«Τις τελευταίες εβδομάδες, χάρις στο Ice Bucket Challenge, ζήσαμε την μεγαλύτερη μετακίνηση νερού πανελλαδικά» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ η οποία καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν με τον ίδιο ενθουσιασμό να επιδίδονται σε αλληλομπουγελώματα χρησιμοποιώντας πάντα το νερό της επιχείρησης.

«Θέλοντας να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους Έλληνες καταναλωτές που όλες αυτές τις μέρες με τα συνεχή μπουγελώματά τους ανέβασαν ραγδαία την κατανάλωση του προϊόντος μας, αποφασίσαμε την δημιουργία ειδικού πακέτου εκπτώσεων για όσους καταναλωτές λάβανε μέρος στο κερδοφόρο για την εταιρία μας Ice Bucket Challenge!»

αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

Εκπτώσεις έως και 50% στους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ για όσους αποστείλουν στην εταιρεία video με το μπουγέλωμά τους!

Εκπτώσεις έως και της τάξεως του 50% πρόκειται να αντικρύσουν στους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ όσοι συμπολίτες μας αποστείλουν εντός της προβλεπόμενης δεκαήμερης προθεσμίας (1 έως 10 Σεπτεμβρίου) το video με το δικό τους μπουγέλωμα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Για όσους μάλιστα κατάφεραν να πείσουν και τα 3 άτομα που ανέφεραν στο τέλος του video να μπουγελωθούν όπως αυτοί, οι εκπτώσεις εξετάζεται σοβαρά από την επιχείρηση να φτάσουν στο ύψος του 60%.

Όλα τα video πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας τόσο του μπουγελωμένου όσο και των τριών ατόμων που ο μπουγελωμένος καλεί στο τέλος του video στην επίδειξη της ίδιας συμπεριφοράς.

Όλα τα video όσων επιθυμούν να επωφεληθούν της σχεδιαζόμενης έκπτωσης πρέπει να έχουν αποσταλεί στο email της εταιρείας als.ekptoseis@eydap.com έως το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου 2014. Σημειώνεται ότι κανένα video που θα αποσταλεί μετά την εκπνοή της προθεσμίας δεν πρόκειται να ληφθεί υπόψη από την επιχείρηση.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: