Σχολιάστε

Παγκάκια με κοφτερές πρόκες το νέο μέτρο Καμίνη για την καταπολέμηση των αστέγων!

7997182495_0441a32b3a_z

Μετά την πρόσφατη τοποθέτηση παγκακιών με ειδικά αντι-αστεγικά μεταλλικά σίδερα στις άκρες, την απόφαση να εντείνει ακόμη περισσότερο τα μέτρα ασφαλείας της πόλης για την επιτυχή αντιμετώπιση του νοσηρού φαινομένου των άστεγων, έλαβε το πρωί της Κυριακής ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης!

Είχαν προηγηθεί δεκάδες απόπειρες απελπισίας μικροκαμωμένων κυρίως αστέγων να πλαγιάσουν έστω και μερικώς στα πρώτα ειδικών συνθηκών παγκάκια που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης από τη δημοτική αρχή.

Οι περισσότερες από τις προσπάθειες αυτές καίτοι δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία λόγω του ότι τα σίδερα εμπόδιζαν σε μεγάλο βαθμό το άνετο ξάπλωμα των αστέγων, εν τούτοις θορύβησαν σε μεγάλο βαθμό τον δήμαρχο Αθηναίων ο οποίος διαπίστωσε ότι ήρθε η ώρα να προβεί σε ακόμη πιο αποφασιστικές ενέργειες προκειμένου τα παγκάκια της πόλης να μην μετατρέπονται  ούτε για κλάσματα του δευτερολέπτου σε καταλύματα αστέγων.

«Στα προηγούμενα παγκάκια με τα σίδερα στις άκρες δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για την εικόνα του δήμου στο εξωτερικό. Τις προηγούμενες ημέρες παρατηρήθηκαν δυστυχώς δεκάδες φαινόμενα αδίστακτων αστέγων που χρησιμοποιούσαν τα παγκάκια για να κάθονται!

Τα νέα παγκάκια με τις κοφτερές πρόκες που πρόκειται να τοποθετηθούν από το πρωί της Δευτέρας σε επιλεγμένα σημεία της πρωτεύουσας είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τέλος μία και καλή στην ενορχηστρωμένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να δυσφημήσουν την πόλη μας στους τουρίστες.

Η Αθήνα είναι μία πόλη που κατοικείται αποκλειστικά και μόνο από ευτυχισμένους και χωρίς οικονομικά προβλήματα ανθρώπους. Όποιος προσπαθεί με κακόγουστες προβοκάτσιες να μας πείσει ότι μεγάλο κομμάτι του Αθηναϊκού πληθυσμού ζει στα όρια της φτώχειας να αλλάξει πόλη.

Όσοι κύριοι προσποιούνται τους άστεγους πλέον θα αντιμετωπίζουνε τις συνέπειες που προβλέπονται από το νόμο».

δήλωσε στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Κυριακής ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης.

Να σημειώσουμε ότι τέλος σύμφωνα διαρροές από το δημαρχείο της Αθήνας στις μελλοντικές σκέψεις της δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής στην οποία κάθε πολίτης θα μπορεί εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο να καταγγέλλει περιστατικά αστέγων που επιχειρούν να κάτσουν σε κάποιο από τα παγκάκια της πόλης που δεν περιέχουν (μέχρι στιγμής) μεταλλικά σίδερα ή κοφτερές πρόκες.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Υποβολή σχολίου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: