Το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Γιάννη Δημαρά δείχνει τελικά το ψηφιδωτό στον τάφο της Αμφίπολης!

amfipoli_psifidoto_1

Σοκαριστικές οι ανατροπές στην έρευνα των αρχαιολόγων-ερευνητών σχετικά με το το αναπαριστάμενο άρμα στο εντυπωσιακό ψηφιδωτό που βρέθηκε πριν λίγες ώρες μέσα στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης!

Τα τελευταία συνταρακτικά στοιχεία της έρευνας που βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, κάνουν λόγο για μία μεγαλοπρεπή ψηφιδωτή αναπαράσταση του πολιτικού κόμματος «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» το οποίο είχε ως γνωστόν συσταθεί εδώ και χρόνια με πρωτοβουλία του Γιάννη του Δημαρά.

Μάλιστα σύμφωνα με διαρροές της τελευταίας στιγμής την είδηση επιβεβαιώνουν τόσο ο Γιάννης Δημαράς όσο και ο Πάνος Καμμένος το πολιτικό κόμμα του δεύτερου εκ των οποίων, είχε ως γνωστόν συνεργαστεί με το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους αρχαιολόγους ο γενειοφόρος άνδρας που διακρίνεται στο ψηφιδωτό να οδηγεί το άρμα με τα δύο λευκά άλογα, είναι ο ίδιος ο εμφανώς αξύριστος την ημερομηνία που δημιουργήθηκε το ψηφιδωτό, ιδρυτής του εν λόγω κόμματος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς. 

Το στεφάνι που φοράει μάλιστα ο αναβάτης του άρματος Γιάννης Δημαράς είναι φτιαγμένο αποκλειστικά και μόνο με φύλλα από την γνωστή ΕΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ, και όχι με φύλλα δάφνης όπως ορισμένοι αρχαιολόγοι άφηναν εδώ και ώρες να εννοηθεί.

Ο δεύτερος άνδρας που απεικονίζει το ψηφιδωτό, όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Γιάννης Δημαράς το απόγευμα της Δευτέρας με τηλεφωνική του παρέμβαση σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, είναι ο μοναδικός ψηφοφόρος που έχει απομείνει σήμερα στο επίμαχο ελληνικό πολιτικό κόμμα προς χάριν του οποίου κιόλας αποφασίστηκε να δημιουργηθεί από το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ το εν λόγω εξαίρετο ψηφιδωτό.

«Αφού ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τον Μεγάλο Αλέξανδρο που είχε δεχθεί να φιλοξενήσει μέσα στον τύμβο του το ψηφιδωτό της μοναδικής αγωνιστικής πολιτικής παράταξης αυτής της χώρας, θέλω:

αφενός να ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τους ψηφοφόρους μου που την περίοδο που φτιάχτηκε το ψηφιδωτό ήμουνα εμφανώς αξύριστος με αποτέλεσμα ο δημιουργός του επιβλητικού καλλιτεχνήματος να αναγκαστεί να με αποτυπώσει έτσι,

και

αφετέρου να καταγγείλω πως οι μεγάλες φθορές στο ψηφιδωτό είχαν προκληθεί από προβοκάτορες και πρώην συντρόφους από το ΠΑΣΟΚ που πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο απεικονιζόμενος στο ψηφιδωτό της Αμφίπολης και πρόεδρος του ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Γιάννης Δημαράς.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: