Με τούρτα Δράκουλα, γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

dracula

Διαψεύδονται πανηγυρικά όλοι οι δημοσιογράφοι που όλες αυτές τις μέρες (για ποιόν άραγε λόγο;) κάνανε λόγο για μία τούρτα γενεθλίων στην οποία απεικονιζόταν ο γνωστός ήρωας από τα στρουμφάκια με το όνομα Παπα-στρουμφ!

Στην δόλια ίσως αυτή παραπληροφόρηση έδωσε τέλος το απόγευμα της Δευτέρας ο πατέρας του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, θέλοντας να αποκατασταθεί επιτέλους όλη η αλήθεια στην έντονα ενδιαφερόμενη για όλο το χαρμόσυνο περιστατικό του Σαββάτου κοινή γνώμη.

Ακολουθεί ολόκληρη η σημερινή ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Με αφορμή κάποια κακοπροαίρετα προφανώς δημοσιεύματα στο διαδίκτυο τα οποία εμφανίζουν τον πατέρα μου το Σάββατο να επιχειρεί να κόψει μία τούρτα πάνω στην οποία είναι αποτυπωμένη η μορφή του γνωστού σε όλους τους μίκρους φίλους του Υπουργείου μου Παπα-στρουμφ, αναγκάζομαι δυστυχώς σήμερα να παρέμβω δημόσια προκειμένου να δοθεί άισιο τέλος σε όλη αυτή την σκόπιμη ίσως παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού από τα ΜΜΕ.

Η πραγματική τούρτα την οποία μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα στη σχετική φωτογραφία που δημοσιεύω, απεικόνιζε την μορφή ενός Δράκουλα και ακριβώς από κάτω αυτή ήταν γραμμένος ο γνωστός τιμητικός τίτλος που έχει δοθεί στον πατέρα μου από το κόμμα.

Δεν πρόκειται φυσικά να μπω σε καμία εξήγηση για ποιό λόγο επιλέξαμε ως οικογένεια την συγκεκριμένη χαρούμενη μορφή ως διακοσμητικό της τούρτας γενεθλίων του πατρός μου.

Θα σας τονίσω απλά ότι ο συγκεκριμένος δράκουλας δεν έχει καμία σχέση με τον Δράκουλα των Εξαρχείων που όλοι γνωρίσατε στην κλασσική ομώνυμη ταινία του Νίκου του Ζερβού.

Παρακαλώ πολύ όπως σταματήσετε όλοι σας να συνεχίζετε να πιάνετε στο στόμα σας τον αιωνόβιο πατέρα μου.Πιστέψτε με, θα το μετανιώσετε πικρά αφού αργά η γρήγορα θα σας έρθει μπούμερανγκ οποιαδήποτε αναφορά σας σε αυτόν, θέλετε δεν θέλετε. 

Ο Υπουργός Σας

Κυριάκος Μητσοτάκης, 20/10/2014»

Πέρα όμως από αυτή την οξύτατη ομολογουμένως ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση στην κοινή γνώμη είναι μία μαρτυρία που ήρθε στο φως από άτομο που το Σάββατο έτυχε να περνάει έξω από την οικία στα οποία γιόρταζε τα 96α γενέθλια του ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με την μαρτυρία αυτή που δεν έχει ακόμη διαψευστεί επίσημα από τον υπουργό, ορισμένοι καλεσμένοι των γενεθλίων φώναζαν εν χορώ στον κύριο Μητσοτάκη μόλις αυτός έσβησε τα κεριά:

«Θάψτους όλους Μητσοτάκη μας! Μην τους λυπάσαι καθόλου! Βγάλτο φτυάρι και θάψτους όλους!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: