Χιλιάδες antivirus μοιράστηκαν στον κόσμο από το Υπουργείο Υγείας, εν όψει του Ιού Έμπολα!

ypourgeio-ygeias-ktirio

Σε πλήρη εφαρμογή τέθηκε από πρωί της Τρίτης η «Επιχείρηση Έμπολα» από το Υπουργείο Υγείας!

Με μνημειώδη επιτυχία και θεαματικά επίπεδα ανταπόκρισης από τον κόσμο, ξεκίνησε η υλοποίηση του πρώτου επιχειρησιακού σχεδίου της ελληνικής κυβέρνησης για την εφιαλτική περίπτωση της εισβολής του γνωστού θανατηφόρου Ιού Έμπολα και στην πατρίδα μας.

Η αρχή της εφαρμογής του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου που είχε σχεδιαστεί από το αρμόδιο επιτελείο του Υπουργείου εδώ και μήνες σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, οπότε και κατόπιν εντολής του Υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη άναψε επιτέλους το πράσινο φως για την πρώτη πανελλαδική και απολύτως δωρεάν διανομή χιλιάδων κοπιών από προγράμματα antivirus τα οποία είχε φροντίσει η κυβέρνηση να εξασφαλιστούν  εδώ και καιρό  για τις ανάγκες και μόνο  του εν λόγω επιχειρησιακού σχεδίου. 

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν, δεκάδες υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας στήθηκαν για ώρες σε περισσότερα από 100 φανάρια της ελληνικής επικράτειας  προκειμένου να μοιράσουν δωρεάν σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων ενημερωμένο Anti-virus λογισμικό από διάφορες εταιρείες, το οποίο σύμφωνα με το αρμόδιο επιστημονικό επιτελείο του Μάκη Βορίδη μπορεί να καταπολεμήσει (μεταξύ άλλων) και τον εν λόγω επικίνδυνο ιό σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης οπότε και έληξε η πρώτη φάση της επιχείρησης, στους υπερτυχερούς διερχόμενους οδηγούς μοιράστηκαν περισσότερες από 10.000 κόπιες Norton Antivirus 2015 καθώς και τουλάχιστον 6.000 κόπιες από το επίσης διάσημο antivirus πρόγραμμα με την ονομασία Avast 2015.

Ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, περιχαρής για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της «Επιχείρησης Έμπολα»,το μεσημέρι της Τρίτης, παραχώρησε στους δημοσιογράφους τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Σας το είχα πει εδώ και πολύ καιρό. Το ελληνικό κράτος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την καταπολέμηση του Ιού Έμπολα στην περίπτωση που αυτός επιλέξει να εισβάλει και στην χώρα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας που προέβησαν στη σημερινή σωτήρια για την πατρίδα διανομή antivirus, όσο και όλες τις καταστασκευάστριες εταιρείες του antivirus λογισμικού που μοιράστηκε σήμερα στον κόσμο.

Είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι τα συγκεκριμένα antivirus προγράμματα, θα κάνουν τον Ιό Έμπολα να τρομάξει και να το σκεφτεί εκατοντάδες φορές πριν τολμήσει να εισβάλλει σε κάποιο ανθρώπινο οργανισμό Έλληνα πολίτη, αφού κάθε απόπειρά εισβολής του πρόκειται να συντριβεί κυριολεκτικά από το εν λόγω λογισμικό.

Καλώ όλους τους πολίτες να εγκαταστήσουν τα anti-virus προγράμματα που τους διανεμήθηκαν στον προσωπικό υπολογιστή του σπιτιού τους όσο πιο γρήγορα γίνεται. Aμέσως μετά θα μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχοι».

Σημειώνουμε τέλος, ότι το Υπουργείο Υγείας έχει ήδη σχεδιάσει την πραγματοποίηση δεκάδων ακόμη δωρεάν πανελλαδικών διανομών antivirus σε μελλοντικές ημερομηνίες που αναμένεται άμεσα να ανακοινωθούν στον κόσμο.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: