Με guest list όπως στα clubs, θα γίνεται πλέον η είσοδος στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας!

foitites1

Αίσια λύση στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας σχετικά με το ζήτημα της φύλαξης και της ελεγχόμενης εισόδου στους πανεπιστημιακούς χώρους, δίνει σημερινή ριζοσπαστική πρόταση του Υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου που στόχο έχει να κατευνάσει πλήρως τις αντιδράσεις όλης της φοιτητικής κοινότητας.

Εφαρμογή συστήματος είσόδου ανάλογη με εκείνη που ισχύει για τα νυχτερινά club διασκέδασης, η πρόταση Λοβέρδου!

Η σημερινή πρόταση του Υπουργού Παιδείας, προβλέπει την εφεξής είσοδο στις κατά τόπους εγκαταστάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας αποκλειστικά και μόνο όσων φοιτητών έχουν καταφέρει να εγγραφεί εγκαίρως στις ειδικές guest lists που πρόκειται από εδώ και πέρα να δημιουργούνται καθημερινά από τους πρυτάνεις του κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Οι πρυτάνεις με λίγα λόγια από εδώ και στο εξής, πέρα από τις ακαδημαϊκό τους έργο, θα πρέπει να εκτελούν χρέη ενός νέου είδους PR (ακαδημαϊκού PR) o οποίος και θα φροντίζει για την άμεση εγγραφή στις guests list του ιδρύματός του όλων όσων φοιτητών εκδηλώνουν κάθε φορά το σχετικό ενδιαφέρον.

Όπως επισήμανε ο Υπουργός σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τρίτης, λίγα μόλις λεπτά μετά τη δημοσίευση της πρότασής του, το νέο σύστημα εισόδου για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ που προτείνει αποτελεί απλά μία προσπάθεια εφαρμογής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του γνωστού για την επιτυχία του συστήματος εισόδου στα νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης.

«Κάθε φοιτητής θα μπορεί να εγγράφεται στις guest lists οι οποίες πρόκειται να δημιουργούνται από τους ακαδημαϊκούς PRs (εννοεί τους πρυτάνεις) εντελώς δωρεάν, με μία απλή επίδειξη της φοιτητικής του ταυτότητας ή του φοιτητικού του ΠΑΣΟ.

Όλες οι guest lists με τα ονόματα των ενδιαφερόμενων για προσέλευση φοιτητών θα ενημερώνονται καθημερινά και θα βρίσκονται στις πύλες των ιδρυμάτων στα χέρια του αρμοδίου υπαλλήλου της εταιρείας security (ακαδημαϊκού πορτιέρη) o οποίος και θα επιτρέπει την είσοδο αποκλειστικά και μόνο σε όσους φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες.

Είναι ένα σύστημα το οποίο εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης της χώρας.

Γιατί όχι λοιπόν και στα ΑΕΙ-ΤΕΙ;»

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος στους δημοσιογράφους.

Το νέο αυτό και πρωτοποριακό σύστημα εισόδου στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας, για το οποίο απαιτείται μία τυπική μόνο έγκριση από τον πρωθυπουργό της χώρας, στόχος της κυβέρνησης είναι να γίνει εφικτό να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή πριν τη λήξη του 2014.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: