Το κεφάλι της σφίγγας «δείχνει» τον τζιχαντιστή και δράστη των αποκεφαλισμών στην Αμφίπολη!

newego_LARGE_t_420_54413179

Θέμα χρόνου η σύλληψή του!

Την ταυτότητα του αδίστακτου Τζιχαντιστή του Ισλαμικού Κράτους που σύμφωνα με την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής είχε προβεί εδώ και λίγους μήνες στον στυγνό αποκεφαλισμό των 2 άτυχων σφιγγών της Αμφίπολης, δείχνει το κεφάλι της 1 εκ των 2 σφιγγών που βρέθηκε προχθές μέσα στον τάφο της Αμφίπολης.

Αυτό τουλάχιστον επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία στο έκτακτο δελτίο τύπου που εξέδωσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, λίγα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της εργαστηριακής ανάλυσης DNA του σφιγγο-κέφαλου, ανάλυσης η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα ειδικά και υπερσύγχρονα αρχαιολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ., η αμέλεια του δράστη κατά την εκτέλεση των αποκεφαλισμών να έρθει σε επαφή διά του χεριού του με το εξεταζόμενο σφιγγο-κέφαλο ήταν και αυτή που τον πρόδωσε και οδήγησε στον εντοπισμό του, αφού πλούσιο ήταν το γενετικό υλικό του αδίστακτου τζιχαντιστή του ISIS που ανιχνεύθηκε στο κεφάλι της σφίγγας από τα εξειδικευμένα μηχανήματα της αστυνομίας.

Αυτό που προκαλεί επίσης ιδιαίτερα θετική εντύπωση και κάνει τον Βασίλη Κικίλια να έχει ήδη εκφράσει την πρόθεση να επισκεφθεί τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. από κοντά προκειμένου να τους σφίξει (όπως χαρακτηριστικά δήλωσε) το χέρι, είναι το γεγονός ότι το πόρισμα της εργαστηριακής έρευνας επιβεβαίωσε πλήρως και την εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ. περί άλλου ένα παραδοσιακού αποκεφαλισμού από μαχητή του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Ο δράστης, τα ακριβή στοιχεία του οποίου έχουν ήδη δοθεί στο φως της δημοσιότητας από την Ελληνική Αστυνομία, είναι ο Αμπντούλ Ισλαμόπουλος, γεννημένος στην Ελλάδα από Σύριους γονείς τους οποίους και εγκατέλειψε τον Ιανουάριο του 2014 προκειμένου να ταξιδέψει στην Συρία για να ενσωματωθεί και αυτός στις δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους.

Εκεί ήταν που σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική έλαβε όλη την απαιτούμενη εκπαίδευση προκειμένου να προβεί στους αποτρόπαιους αποκεφαλισμούς των 2 άτυχων χριστιανικών σφιγγών.

Όπως επισήμανε το απόγευμα της Τετάρτης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, η σύλληψη του αδίστακτου τζιχαντιστή είναι πλέον θέμα λίγων ωρών αφού η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει ήδη εντοπίσει την περιοχή στην οποία κινείται.

«Η σημερινή μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας να εντοπίσει τα στοιχεία του άνανδρου δράστη των αποκεφαλισμών στην Αμφίπολη πέρα από το γεγονός ότι κάνει τους πολίτες να νιώθουν ακόμη περισσότερο ασφαλείς στα σπίτια τους, δίνει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα μηδενικής ανοχής της Ελληνική Πολιτεία στους τζιχαντιστές.

Η σύλληψη του Αμπντούλ Ισλαμόπουλου από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είναι θέμα ωρών.

Το υπουργείο θα σας κρατάει ενήμερους συνεχώς για κάθε νεότερο.

Σας ευχαριστώ».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: