Κατάστημα με ρολά ασφαλείας πρόκειται να εγκαινιάσει ο Ρομπέρτο!

New Bitmap Image

Εμπορική εκμετάλλευση της δόξας του μεγάλου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού επιχειρεί νέο κατάστημα με ρολά ασφαλείας στην περιοχή της Αττικής!

Έναν πολύ έξυπνο τρόπο προκειμένου να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των καταναλωτών ρολών ασφαλείας, βρήκε ο ιδιοκτήτης μίας νέας επιχείρησης με ρολά ασφαλείας στην Αττική ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης διαπιστώνοντας τον πολύ μεγάλο ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από τον μεγάλο πορτιέρο του Ολυμπιακού, υπέβαλε επίσημη πρόταση στον Ισπανό ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων να γίνει το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση εγκαινίων του μαγαζιού του.

Πρόκειται για τον 33χρονο Νίκο από το Κεφαλάρι Αττικής ο οποίος όπως εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους πέρα από επιχειρηματίας αποτελεί και φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού ο οποίος μάλιστα βρισκόταν και ο ίδιος την Τετάρτη στις εξέδρες του γηπέδου που αναδείχθηκε κατακόρυφα το ταλέντο του ερυθρόλευκου παίχτη.

«Η αλήθεια είναι πως όταν είδα τον Ρομπέρτο να κατεβάζει ρολά, πιο πολύ χάρηκα για το γεγονός ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στο μέλλον επιχειρηματικά από εμένα εν όψει του νέου μου μαγαζιού, παρά για την ίδια την εκπληκτική ομολογουμένως ποδοσφαιρική απόδοση του παίχτη

Νομίζω πως υπάρχουν και πολλοί άλλοι παίχτες αλλά και παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν αντικείμενο επιχειρηματικής αξιοποίησης για τις ανάγκες διαφημιστικών σκοπών.

Παραδείγματος χάριν ο Γιώργος Καραγκούνης που είναι σε όλους γνωστός για τη συνήθειά του να βουτάει στο χόρτο για να παίρνει εύκολα φάουλ θα μπορούσε κάλλιστα να αξιοποιηθεί επιχειρηματικά από ένα κατάστημα που πουλάει βουτήματα».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας από το Κεφαλάρι σε γνωστή ελληνική αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση.

Ο Ρομπέρτο, σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε θετικά στην πρόταση του ευρηματικού 33χρονου και έτσι την επόμενη Τετάρτη τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού που εδρεύει στο κέντρο της πρωτεύουσας θα πραγματοποιηθούν με την παρουσία του μεγάλου ερυθρόλευκου άσσου.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, είναι το χρηματικό αντάλλαγμα που πρόκειται να λάβει ο Ισπανός πορτιέρο από τον νεαρό επιχειρηματία για την πρωτότυπη αυτή διαφημιστική καμπάνια του μαγαζιού.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: