30η ΕΚΠΟΜΠΗ «MHTSI OM» (24.10.2014)

Untitled-2_09092014223357

Κάθε μέρα στις 11:50 πμ, το komikotragiko δημιουργεί ένα εκρηκτικό σατιρικό ειδησεογραφικό μίγμα με τον μοναδικό Γιώργο Μητσικώστα στην νέα του ραδιοφωνική εκπομπή Mhtsi Om στον Παραπολιτικά FM 90.1!

Περιεχόμενα επεισοδίου:

1. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου παίρνει πάσα από το πρόσφατο φλερτ μεταξύ Γιάννας Αγγελοπούλου και ΣΥΡΙΖΑ και καλεί στο studio του SKAI Αλέξη Τσίπρα και λαίδη Γιάννα. Η ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο προσώπων κατακλύζει αμέσως το studio και το γνωστό τραγούδι «ΣΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ», σε μία προσαρμοσμένη πολιτική διασκευή, δεν αργεί να γίνει μέσο ερωτικής εξομολόγησης στα χέρια της γνωστής για την αντισυστημικότητάς της λαίδης.

2. Ο Στέφανος Χίος συνεχίζει το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ 5» από την ηρωική σοφίτα του σπιτιού του. Στο studio της σοφίτας μαζί του και η γνωστή του τηλεοπτική αδυναμία, ο Γιάννης Δαραβίγκας. Ένα παραδοσιακό ξέσπασμα του Στέφανου Χίου στο πολιτικό σύστημα και στους Έλληνες ψηφοφόρους, καθώς και ένα συνηθισμένο χώσιμο του διάσημου δημοσιογράφου στον Δαραβίγγα συνθέτουν το σημερινό επεισόδιο της εκπομπής. Οι τηλεφωνικές γραμμές της σοφίτας ανοίγουν φυσικά και για τους ακροατές.

Ακολουθεί ολόκληρη η τριακοστή εκπομπή!

Κάντε Like στη σελίδα της εκπομπής στο facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: