Εμπάργκο του SKAI στις ταινίες που παίζει ο Βασίλης Αυλωνίτης ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος!

19823003_stelios_11792_1414350733538.limghandler

Σε πρωτοφανή για τα χρονικά τηλεοπτικά μέτρα οδηγεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού SKAI Γιάννη Αλαφούζο η επίτευξη τέρματος στο μεγάλι ντέρμπι των αιωνίων από τον παίχτη του Ολυμπιακού που φέρει το ονοματεπώνυμο Τάσος Αυλωνίτης!

Πρόκειται για μία απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου η οποία ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγες μόλις ώρες μετά τη λήξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής μάχης των αιωνίων στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήδη είχε σκεφτεί την επιβολή του συγκεκριμένου μέτρου στο κανάλι του, από την επόμενη κιόλας στιγμή μετά την επίτευξη του τέρματος από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Περίμενε όμως και δικαιολογημένα την τελική έκβαση του αγώνα προκειμένου να πάρει την οριστική του απόφαση, αφού κάθε πιθανό γκολ από τον Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακού στη συνέχεια του ματς θα μπορούσε να αλλάξει δραματικά την ροή και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Το σκεπτικό της απόφασης αυτής του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΠΑΕ, απόφασης η οποία βάζει αιφνιδιαστικά ένα ιδιότυπο και προσωρινό μπλόκο από τον SKAΪ στην εφεξής προβολή από το κανάλι του Φαλήρου ταινιών στις οποίες συμμετέχει ο συνεπώνυμος με τον παίχτη Έλληνας ηθοποιός (Βασίλης Αυλωνίτης), στηρίζεται στην ακόλουθη εύλογη σκέψη:

Mετά το χρυσό  σκοράρισμα στο ντέρμπι από τον συνεπώνυμο με τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό,αμυντικό παίχτη του Ολυμπιακού, οποιαδήποτε ταινία στην οποία συμμετέχει ο συνεπώνυμος ηθοποιός θα θυμίζει αναπόφευκτα (για μεγάλο διάστημα) σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που παρακολουθούν SKAI το αρνητικό για την ομάδα του τριφυλλιού αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής.

Ακολουθούν όλες οι  δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος λίγο μετά τη δημοσίευση της συγκεκριμένης απόφασης από τον τηλεοπτικό του σταθμό:

«Κατ’αρχάς, προκειμένου να μην δημιουργηθούν άσκοπες παρανοήσεις, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι το εμπάργκο του σταθμού μου στις ταινίες που παίζει ο Βασίλης Αυλωνίτης δεν έχει καμία σχέση με την άποψη που έχω τόσο εγώ όσο και σύσσωμο το κανάλι σχετικά με τον συγκεκριμένο ιστορικό Έλληνα ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Πρόκειται σίγουρα για έναν μεγάλο Έλληνα ηθοποιό με τεράστια προσφορά στην ηθοποιία και στην φιλμογραφία της χώρας μας.

Το συγκεκριμένο εμπάργκο έχει ως αποκλειστικό στόχο να προστατεύσει όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που βλέπουν SKAI, από το να έρχεται στο νου τους το αρνητικό αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής. Είναι καθαρά ζήτημα συνεπωνυμίας του ηθοποιού με τον σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς.

Ας με συγχωρέσουν οι τηλεθεατές του SKAI που δεν ασχολούνται με τα αθλητικά θέματα, αλλά θεωρώ ύψιστο χρέος μου ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προστατεύσω με κάθε τρόπο τους οπαδούς της ομάδας μου από αρνητικούς συνειρμούς κατά την θέαση των ταινιών του καναλιού μου.

Μόλις περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και η έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα ξεχαστεί, το εμπάργκο στις συγκεκριμένες ταινίες πρόκειται φυσικά να ανασταλεί.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: