Προστατεύεται η τελευταία κατοικία από τους πλειστηριασμούς, με εντολή Σαμαρά!

31f7cde08f5caccd302231822d18115d_XL

Ρητές διαβεβαιώσεις ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πράξει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να μην αρθεί η προστασία (ούτε) της τελευταίας κατοικίας των πολιτών από τους πλειστηριασμούς, έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς.

Οι επίμαχες δηλώσεις των πρωθυπουργού ήρθαν ως μία προσπάθεια ανακούφισης της ελληνικής κοινής γνώμης, λίγες μόλις ώρες μετά την εξαγγελία του Υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Δένδια για αλλαγή του καθεστώτος που ισχύει όσον αφορά στην προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς αφού πρώτα διέψευσε κατηγορηματικά όσους υποστηρίζουν ότι οι εξαγγελούμενες από τον Νίκο Δένδια αλλαγές πρόκειται να θέσουν σε κίνδυνο την πρώτη κατοικία των πολιτών, υποστήριξε πως εδώ και καιρό πραγματοποιούνται συντονισμένες ενέργειες από το Μέγαρο Μαξίμου οι οποίες στόχο έχουν να προστατευθεί δια παντός και με κάθε τρόπο η τελευταία κατοικία των Ελλήνων από ανεπιθύμητους πλειστηριασμούς.

Αυτό προκάλεσε δικαιολογημένα τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό των δημοσιογράφων που απέσπασαν τις επίμαχες δηλώσεις, είναι το γεγονός ότι κατέστη επιτέλους σαφές ότι στον κόσμο ότι από τους πλειστηριασμούς υπάρχει σχέδιο να προστατευθέί μέχρι και η τελευταία κατοικία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη.

Ακολουθούν αυτούσιες όλες οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα:

«Θέλω να διαβεβαιώσω επιτέλους όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που εδώ και καιρό τρομοκρατούνται εσκεμμένα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις λοιπές δυνάμεις της αντιπολίτευσης, ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα άρσης προστασίας της πρώτης κατοικίας των πολιτών.

Επίσης, με πολύ μεγάλη χαρά είμαι σε θέση να σας ανακοινώσω ότι χάρις σε συντονισμένες κυβερνήσεις του οικονομικού επιτελείου μου, από τους πλειστηριασμούς πρόκειται να γλιτώσουν ακόμη και όλες τελευταίες κατοικίες των πολιτών. 

Γι αυτόν τον λόγο,  συνιστώ απόλυτα σε όσους πολίτες αναπαύονται μέσα σε αυτές να πάψουν να ανησυχούν και να συνεχίσουν τον ύπνο τους ήσυχοι και ξέγνοιαστοι.

Να ξεκαθαρίσω ακόμη ότι κανέναν κίνδυνο πλειστηριασμού δεν διατρέχει ούτε η τελευταία κατοικία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη.

Επιτρέψτε μου επ’ ευκαιρία να απευθύνω ακόμη μία ευγενική έκκληση στον μεγάλο Βασιλιά των Μακεδόνων, που είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή με ακούει, να βγει επιτέλους από την τελευταία κατοικία του και να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. 

Σας ευχαριστώ πολύ!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: