Στεφάνι με δεκάδες καρπούς από την Πασοκική ΕΛΙΑ, κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!

100_4970

Με την κατάθεση ενός στεφανιού εντελώς διαφορετικού από όλα τα υπόλοιπα, αποφάσισε να τιμήσει την φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα, η μεγάλη δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ εκλεγμένη αντιπροσωπεία της οποίας συμμετείχε δυναμικά στην καθιερωμένη δοξολογία και κατάθεση στεφάνων που προηγείται πάντα της έναρξης της παρέλασης .

Ειδικότερα, η τριμελής αντιπροσωπεία της Χαριλάου Τρικούπη, κατόπιν αυστηρής εντολής του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου, σε μία ξεκάθαρη προσπάθεια συσπείρωσης της λαϊκής βάσης της δημοκρατικής παράταξης από την ηγεσία, κατέθεσε ένα στεφάνι το οποίο αποτελούνταν αποκλειστικά και μόνο από ελιές και κλαδιά από την γνωστή ΕΛΙΑ που έχει φυτρώσει εδώ και μήνες στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Πρόκειται για μία κίνηση με μεγάλο πολιτικό συμβολισμό για τα μέλη του Κινήματος η οποία αναδεικνύει παράλληλα και τη μεγάλη βαρύτητα που έχει δοθεί από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το επιτελείο του στο νέο δέντρο που έχει εδώ και καιρό φυτευθεί με ευλάβεια από το κόμμα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αμέσως μετά την κατάθεση του γεμάτου από δεκάδες καρπούς ΕΛΙΑΣ στεφανιού της παράταξης, βαθύτατα συγκινημένος για την εθνική επέτειο και το σημερινό της νόημα προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις στους δημοσιογράφους:

«Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για την χώρα. Σήμερα τιμάμε όλους εκείνους τους εθνικούς ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε σήμερα όλοι εμείς ελεύθεροι. Το ΠΑΣΟΚ φυσικά δεν θα μπορούσε να απέχει από την απόδοση των τιμών στη σημερινή επέτειο.

Το στεφάνι που καταθέσαμε σήμερα ως ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν ένα απλό στεφάνι όπως όλα τα άλλα. Ήταν ένα στεφάνι αποτελούμενο αποκλειστικά και μόνο από καρπούς ελιάς και κλαδιά του νέου μας ελαιόδεντρου.

Το σημερινό στεφάνι της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης δίνει ένα σαφές μήνυμα ενότητας και ελπίδας για όλα τα μέλη του κινήματος.

Θέλω να απευθυνθώ επ’ ευκαιρία και στον φίλο και σύντροφο Γιώργο Παπανδρέου που έχω ακούσει ότι σχεδιάζει να φτιάξει άμεσα δικό του πολιτικό κόμμα.

Γιωργάκη, σε παρακαλώ πολύ, ξανασκέψου το.

Έλα ξανά δίπλα μου να κάνουμε την ΕΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ να ανθίσει επιτέλους ξανά όπως της αξίζει».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: