Διαφημιστική καμπάνια με το χαμένο πέναλτι του Κώστα Μήτρογλου ετοιμάζει η Gillette!

mitroglou

Σε πλήρη διαφημιστική αξιοποίηση της φάσης που σημάδεψε τον επιθετικό του Ολυμπιακού Κώστα Μήτρογλου στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε να προχωρήσει η διάσημη πολυεθνική εταιρεία ξυριστικών ειδών με την επωνυμία Gillette.

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής εξοπλισμού για το ξύρισμα, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο Κώστας Μήτρογλου κατά τη χρονική στιγμή της εκτέλεσης του χαμένου πέναλτι είναι εμφανώς αξύριστος, ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να θέσει σε κυκλοφορία σειρά διαφημιστικών έντυπων υλικών αλλά και τηλεοπτικών σποτ στα οποία θα απεικονίζεται το ύφος προβληματισμού του διεθνούς επιθετικού αμέσως μετά την απώλεια του πέναλτι.

Αμέσως μετά το χαρακτηριστικό αυτό στιγμιότυπο του έντονου προβληματισμού του μουσάτου πλέον πιστολέρο του Ολυμπιακού πρόκειται να ακολουθεί πλήρη παρουσίαση ξυριστικών προϊόντων της εταιρείας.

Κορυφαίος εκπρόσωπος της εταιρείας, το μεσημέρι της Τετάρτης διαβεβαίωσε τους Έλληνες δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ ότι ο Κώστας Μήτρογλου έχει ήδη δεχθεί και μάλιστα με μεγάλο ενθουσιασμό τη συμμετοχή του στη νέα αυτή διαφημιστική καμπάνια της Gillette.

Το κονσεπτ του έξυπνου αυτού διαφημιστικού σποτ πρόκειται να μοιάζει κατά πολύ με εκείνο της παλιάς γνωστής διαφήμισης του ουίσκι Jonnie Walker με το ιστορικό χαμένο πέναλτι του Ρομπέρτο Μπάτζιο στον τελικό του Μουντιάλ που είχε διεξαχθεί το 1994.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το στρατόπεδο της Gillette, στο τηλεοπτικό σποτ της Μητρόγλειας διαφημιστικής καμπάνιας, θα ακούγεται ο Κώστας Μήτρογλου να αναφέρεται στην φάση με το χαμένο πέναλτι ως ένα προσωπικό δράμα, και εν συνεχεία να αποδίδει την αστοχία του αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός ότι δεν είχε ξυριστεί.

Στο τέλος του βίντεο ο ξυρισμένος πλέον με το νέο ξυραφάκι της Gillette επιθετικός του Ολυμπιακού θα εκτελεί ξανά πέναλτι και αυτή τη φορά θα το βάζει με χαρακτηριστική μάλιστα ευκολία!

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το νέο αυτό τηλεοπτικό σποτ της Gillette:

«Τον Οκτώβριο του 2014 έκανα ένα λάθος.

Είχα ξεχάσει να ξυριστώ!

Μπορεί να νίκησε τελικά η ομάδα μου σε εκείνο το ματς αλλά η απογοήτευσή μου μετά ήταν μεγάλη.

Λίγες μέρες μετά, αποφάσισα να δοκιμάσω το νέο ξυραφάκι της Gillette και να απαλλαγώ από όλα αυτά τα μούσια που μου βάραιναν το κεφάλι.

Ξυρισμένος πλέον, αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου από το ίδιο σημείο.

Η μπάλα αυτή τη φορά κατέληξε στα δίχτυα!

Τίποτε στη ζωή αυτή δεν είναι τυχαίο!

Gillette σε ευχαριστώ για όλα!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: