Με σημαία της μια φούστα, γιόρτασε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η Καίτη Γαρμπή!

Καίτη-Γαρμπή-Eurovision

Να κάνει πράξει μετά από πολλά χρόνια ένα πολύ γνωστό της τραγούδι και να γιορτάσει έτσι με έναν ξεχωριστό για τα συνηθισμένα τρόπο την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, αποφάσισε η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή.

Η 53χρονη Ελληνίδα αοιδός, σύμφωνα με μαρτυρίες δεκάδων παρευρισκομένων στη μεγάλη μαθητική παρέλαση που διεξήχθη χθες στην Αθήνα, εξέπληξε κυριολεκτικά τα πλήθη αλλά και τους εκατοντάδες άνδρες των ΜΑΤ όταν λίγο πριν την έναρξη του καθιερωμένου εθνικού τελετουργικού έκανε ξαφνικά την εμφάνισή της στην Λεωφόρο Αμαλίας ξυπόλητη κρατώντας μάλιστα αντί για ελληνική σημαία μία γαλανόλευκου χρώματος μίνι φούστα.

Με τον περισσότερο κόσμο να νιώθει πρωτοφανή πατριωτικό ενθουσιασμό και μία μόνο ισχνή μειοψηφία να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την συμβολική αυτή κίνηση της Ελληνίδας σταρ, η Καίτη Γαρμπή άρχισε αμέσως να χορεύει έξαλλα στο ρυθμό των πατριωτικών εμβατηρίων της φιλαρμονικής ορχήστρας του δήμου, κουνώντας παράλληλα με τη βοήθεια των χεριών της χαρμόσυνα και προς κάθε κατεύθυνση την γαλανόλευκη μίνι και σέξυ φούστα της.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωτότυπου αυτού πλην άκρως πατριωτικού χορευτικού της show, η Καίτη Γάρμπη προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους εξηγώντας αναλυτικά τα κίνητρα που την οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

«Σήμερα πήρα την μεγάλη απόφαση να κάνω επιτέλους πράξη όλα αυτά που έλεγα στο γνωστό τραγούδι μου »Ξυπόλητη Χορεύω» το 1994.

Νομίζω ο ελληνικός λαός έχει χορτάσει τόσα χρόνια από ανθρώπους που άλλα λένε και άλλα κάνουν. Η κοινωνία μας σήμερα έχει ανάγκη από προσωπικότητες που θα υλοποιούν όσα υποστηρίζουν με κάθε κόστος.

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή σκέφθηκα να εμφανιστώ στην παρέλαση φορώντας γόβες και όχι ξυπόλητη όπως έλεγα στο τραγούδι μου. Το τσουχτερό κρύο ήταν αυτό που με έκανε αρχικά να διστάζω.

Όμως μετά η μεγάλη αγάπη που νιώθω για αυτή την πατρίδα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλες οι γόβες που φοράω είναι στιλέτο και άρα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έυκολα από τους αστυνομικούς ως όπλα, με έκαναν να ξεπεράσω όλους τους δισταγμούς και να θυσιαστώ και έγω όπως κάναν οι προγόνοι μας το 1940.

Το σημερινό πατριωτικό χορευτικό μου show το αφιερώνω εξαιρετικά σε όλους εκείνους τους εθνικούς μας ήρωες που δώσανε το αίμα τους για να είμαστε σήμερα ελέυθεροι.

Στους ελάχιστους που είδα ότι νιώσαν κάποια ενόχληση για το γεγονός ότι χρησιμοποίησα την φούστα μου ως ελληνική σημαία, έχω να πω ότι αυτό που μετράει δεν είναι το σύμβολο.

Είναι πραγματική αγάπη που νιώθει κάποιος για την χώρα του και εγώ σήμερα το απέδειξα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιστεύω.

Μετά από την σημερινή μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην ενέργειά μου αυτή, υπόσχομαι ότι θα τιμήσω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και την παρέλαση που θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements

Δημοσιεύτηκε από τον komikotragiko

Η on-line εφημερίδα που θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια

Αρέσει σε %d bloggers: