Άμεση έκδοση του 3D παιχνιδιού για την Αμφίπολη και για Playstation απαιτεί ο Καραμανλής!

7a7e27d0-fb96-4829-b0da-5b9b7e12965e

Στο προσκήνιο ξανά ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας!

Την άμεση λήψη όλων των απαιτούμενων πρωτοβουλίων από όλα τα αρμόδια επιτελεία της κυβέρνησης, προκειμένου το γνωστό τρισδιάστατο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει εδώ και εβδομάδες έχοντας ως θέμα τον αρχαίο μακεδονικό τάφο της Αμφίπολης, να κυκλοφορήσει επιτέλους και για την αγαπημένη του παιχνιδομηχανή (το Playstation) ζητάει με επιστολή του προς την κυβέρνηση ο Κώστας Καραμανλής!

Πρόκειται ομολογουμένως για την πρώτη πλην άκρως δυναμική πολιτική ενέργεια του πρώην πρωθυπουργού μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Κώστας Καραμανλής, γνωστός σε όλο τον κόσμο για την μεγάλη αδυναμία που τρέφει εδώ και πολλά χρόνια στην διάσημη κονσόλα της SONY, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού, είχε αρχίσει να εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια στα στελέχη του Μαξίμου για το εν λόγω ζήτημα, από την πρώτη κιόλας μέρα που ενημερώθηκε ότι το εν λόγω video game κυκλοφόρησε αποκλειστικά και μόνο ως εφαρμογή για ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Αποκλειστική αιτία της σημερινή συνάντησης Σαμαρά-Καραμανλή η τακτοποίηση αυτού του ζητήματος!

Το πρωί της Τετάρτης λοιπόν ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βλέποντας ότι το video game για την Αμφίπολη εξακολουθεί να είναι διάθεσιμο μόνο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κάλεσε έξαλλος στο τηλέφωνο τον Αντώνη Σαμαρά βάζοντάς του κυριολεκτικά τις φωνές.

«Αντώνη; Τί θα γίνει επιτέλους; Με έχετε τόσο πολύ γραμμένο όλοι εκεί στο Μαξίμου;

Δεν σας έχω πει εδώ και τόσο καιρό ότι πρέπει να επικοινωνήσετε με τη SONY ως κυβέρνηση και να της πείτε να φτιάξει επιτέλους το παιχνίδι αυτό και για εμάς που έχουμε πάθος με το Playstation;

Σου το είχα ζητήσει ως χάρη αυτό και εσύ με έγραψες. Λοιπόν το μεσημέρι να σαι στο Χίλτον στις 2. Θα φάμε και θα συζητήσουμε αναλυτικά για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει άμεσα να προβείτε.»

είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραμανλής στον Αντώνη Σαμαρά με τον τελευταίο να λέει τελικά το ναι στην πρόσκληση και να πηγαίνει στο Χίλτον προκειμένου να συζητήσει αναλυτικά όλο το ζήτημα που έχει προκύψει.

Τελικά, τα δύο γαλάζια κοινοβουλευτικά στελέχη συναντήθηκαν κανονικά στο εστιατόριο του Χίλτον και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για όρκο τιμής του Αντώνη Σαμαρά στον Κώστα Καραμανλή πως θα προβεί άμεσα σε όλες τις δέουσες ενέργειες προκειμένου να γίνει το χατίρι του τελευταίου να βγει το παιχνίδι για την Αμφίπολη και για το Playstation.

Πάντως, πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του πρώην πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζουν ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει και πολύ. Πιστεύουν μάλιστα ότι αν το πολύ σε ένα μήνα τα δεν έχει καταφέρει ο Σαμαράς, έχει σκοπό να υποβάλλει ο ίδιος αυτοπροσώπως αίτημα στη SONY για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: