34η ΕΚΠΟΜΠΗ «MHTSI OM» (30.10.2014)

Untitled-2_09092014223357
Κάθε μέρα στις 11:50 πμ, το komikotragiko δημιουργεί ένα εκρηκτικό σατιρικό ειδησεογραφικό μίγμα με τον μοναδικό Γιώργο Μητσικώστα στην νέα του ραδιοφωνική εκπομπή Mhtsi Om στον Παραπολιτικά FM 90.1!

Περιεχόμενα επεισοδίου:

1. Σαμαράς και Βενιζέλος συναντιούνται για εξακοσιοστή όγδοη φορά φέτος στο Μέγαρο Μαξίμου! Οι κόκκινες γραμμές που θα βάλει η κυβέρνηση στις επόμενες διαπραγματεύσεις με την Τροίκα, και το μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Κυριακής, μπαίνουν στο τραπέζι. Στην κοιλιά του Βενιζέλου όμως μπαίνουν τα δεκάδες σουβλάκια από το Μπαϊρακτάρι που είχε φροντίσει να φέρει μαζί του ο πάντα προνοητικός Έλληνας πρωθυπουργός. Νίκος Ευαγγελάτος και Σταμάτης Πλεονασματόπουλος έχουν όλο το ρεπορτάζ!

2. Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής συναντιούνται σε μία παραδοσιακή χασαπο-ταβέρνα της πόλης. Ο αξέχαστος σερβιτόρος Ζήκος (Κώστας Χατζηχρήστος) δεν προλαβαίνει να ετοιμάζει φαγητό, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί να ελέγξει με τίποτα την μεγάλη πείνα που νιώθει. Τί ακριβώς ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς από το γαλάζιο καμάρι της Ραφήνας; Οι χασαπο-ταβέρνες έχουν Playstation για την περίπτωση που έρθει σε αυτές να φάει ο Καραμανλής; Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Ακολουθεί ολόκληρη η τριακοστή τέταρτη εκπομπή!

Κάντε Like στη σελίδα της εκπομπής στο facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: