ΑΝΑΠΤΥΞΗ σημαίνουν τελικά τα «Α» που φαίνονται στον Τύμβο της Αμφίπολης!

monogramma-1

Λύση στο μεγάλο μυστήριο σχετικά με την ακριβή σημασία του γράμματος Α που βρέθηκε από τους αρχαιολόγους-ερευνητές χαραγμένο σε διάφορα σημεία του αρχαίου τύμβου της Αμφίπολης, δίνει με σημερινή έκτακτη παρέμβασή της η υπεύθυνη επικοινωνίας του τάφου και διευθύντρια του γραφείου τύπου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Άννα Παναγιωταρέα.

Κι ενώ η Αμερικανίδα Αρχαιολόγος Dorothy King, επ’ αφορμήν της σχετικής μελέτης της οποίας ξεκίνησε η έρευνα των Ελλήνων ερευνητών, έκανε λόγο για τεκτονικά σύμβολα που κατά πάσα πιθανότητα συνιστούν μουσικές νότες, η εκδοχή που έδωσε σήμερα η Άννα Παναγιωταρέα για την ερμηνεία των συμβόλων, μιλώντας στους δημοσιογράφους,  έχει ήδη προκαλέσει τον δικαιολογημένο ενθουσιασμο εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών.

Ακολουθεί αυτούσια όλη η ερμηνεία που έδωσε η Άννα Παναγιωταρέα για τα αλφάδια του αρχαίου μακεδονικού τάφου:

«Λοιπόν. Για να τελειώσει επιτέλους αυτή η άθλια παραπληροφόρηση.

Να μην ακούτε αυτά που λέει η Αμερικανίδα η Αρχαιολόγος. Αυτή η τύπισσα πρέπει να είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ ή των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Γι αυτό και δεν ομολογεί την πραγματική αλήθεια περί των αλφαδίων που βρέθηκαν.

Τα συγκεκριμένα αλφάδια συμβολίζουν την γνωστή λέξη Ανάπτυξη και αποτελούν ακόμη ένα εμφανές σημάδι ότι πολύ γρήγορα η χώρα μας θα ανακάμψει σε τέτοιο βαθμό οικονομικά που ο παράδεισος στον οποίο αναφερεται η Βίβλος θα φαντάζει πολύ λίγος μπροστά σε αυτόν που δημιουργείται σιγά σιγά για τους πολίτες από την κυβέρνηση.

Να ακούτε εμένα που έχω κάνει τον τάφο της Αμφίπολης πρώτη κατοικία μου.

Μιλάω συνεχώς τόσο με τον Μέγα Αλέξανδρο όσο και τα άλλα μέλη της βασιλική οικογένειας, άρα επιτρέψτε μου να γνωρίζω πολλά περισσότερα από τους αρχαιολόγους.

Είμαι σίγουρη, πως στο άμεσο μέλλον θα βρεθούν και δεκάδες άλλα αντίστοιχα σημάδια ανάπτυξης και ευημερίας!

Παρακαλώ πολύ όλους τους πολίτες να παρακολουθούν καθημερινά την πορεία των ανασκαφών, καθώς η εμπειρία μου λέει ότι κάθε μέρα πρόκειται να έρχονται στο φως ευρήματα που μόνο αισιόδοξα θα είναι για την πορεία αυτής της χώρας.

Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε

Δυστυχώς, πρέπει τώρα να αποχωρήσω.

Με περιμένει το πάπλωμα που έχω στρώσει μέσα στον τρίτο θάλαμο του τύμβου!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: