Γενναία διεύρυνση του θεσμού του δημόσιου μητρικού θηλασμού, ζητούν οι άντρες!

dimosios-thilasmos-2

Μία γενναία πλην άκρως σεξουαλικά τολμηρή και κατ’ επέκτασιν ακατάλληλη για ανηλίκους διεύρυνση του θεσμού του δημόσιου μητρικού θηλασμού, ζητούν με κοινή τους επιστολή στα αρμόδια όργανα της Διεθνούς Κοινότητας, χίλιοι συνολικά άντρες, προερχόμενοι τόσο από την Ελλάδα όσο και από δεκάδες άλλες χώρες του κόσμου όπου και έχει καθιερωθεί η συγκεκριμένη γυναικεία εκδήλωση.

Πρόκειται για ένα αίτημα ενός αντιπροσωπευτικού δείγματος του παγκόσμιου ανδρικού πληθυσμού, για μία διεύρυνση του συγκεκριμένου θεσμού η οποία όμως ξεπερνάει κατά πολύ όλους τους στόχους και τα αίτια της απόφασης καθιέρωσης της τρέχουσας εκδήλωσης από τη διεθνή κοινότητα,

Ειδικότερα, στην επίμαχη επιστολή τους οι χίλιοι συνολικά άνδρες από διάφορα κράτη στα οποία τηρείται ήδη ο θεσμός, ζητούν την πλήρη μετατροπή του θεσμού του δημόσιου θηλασμού σε ένα καυτό αισθησιακό event στο οποίο η συμμετοχή στη διαδικασία του θηλασμού του γυναικείου στήθους θα επιτρέπεται πέρα από τα μωρά και σε κάθε ενδιαφερόμενο άντρα.

Επίσης οι αιτούντες άντρες, οι οποίοι μάλιστα θεωρούν ότι εκφράζουν την παγκόσμια αντρική κοινή γνώμη, ζητούν αντικείμενα του θηλασμού στον διευρυμένο αυτό προτεινόμενο θεσμό να είναι πέρα από γυναικείο στήθος και οποιοδήποτε από τα γνωστά καυτά και απόκρυφα σημεία τόσο του ανδρικού όσο και του γυναικείου σώματος (γεννητικά όργανα, οπίσθια κλπ).

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του σημερινού πρωτοφανούς και κατά πολλούς άκρως προκλητικού αιτήματος των ανδρών:

«Χαιρετίζουμε κατ’ αρχάς τις χιλιάδες μητέρες απ΄όλο τον κόσμο που γιόρτασαν στις χώρες καταγωγής την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού που έδωσαν το δικό τους αγωνιστικό μήνυμα κατά των σύγχρονων εχθρών της αυτοδιάθεσης του γυναικείου στήθους, βγαίνοντας στους δρόμους και θηλάζοντας τα μωρά τους δημόσια και με διαφάνεια.

Κατά τη γνώμη μας ο συγκεκριμένος θεσμός θα πρέπει άμεσα να διευρυνθεί σε τέτοιο βαθμό που να περνάει μηνύματα στην κοινή γνώμη όχι για μόνο για την απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού αλλά και για την σεξουαλική απελευθέρωση η οποία θα πρέπει κάποτε να αρχίσει να εκδηλώνεται με την ίδια ένταση και στους δημόσιους χώρους της χώρας, χωρίς κανένας ίχνος ντροπής και ταμπού.

Στα πλαίσια της παραπάνω προοδευτικής λογικής που θα στείλει επιτέλους στον κάδο της ιστορίας κάθε συντηρητικό επικριτή του δημόσιου σεξ, αιτούμεθα την δυναμική συμμετοχή στον θεσμό του δημόσιου θηλασμού και κάθε ενδιαφερόμενου άντρα.

Άνδρες και γυναίκες θα πρέπει να μπορούν να συμμετέχουν ισάξια όχι μόνο στην διαδικασία του θηλασμού του γυναικείου στήθους αλλά κάθε σημείου του ανθρώπινου σώματος, που θεωρούν ότι ταιριάζει περισσότερο στις ερωτικές τους προτιμήσεις και στα σεξουαλικά τους φετίχ.

Είμαστε σίγουροι ότι η θέση μας αυτή εκφράζει -πέρα από τους υπογράφοντες την επιστολή αυτή-, και οποιονδήποτε άλλο μέσο άνδρα του πλανήτη γη που απλά ντρέπεται να εκτεθεί δημόσια υπογράφοντας την παρούσα αίτηση.

Ας αφήσουμε τις περιττές ντροπές και ας παλέψουμε όλοι μαζί άνδρες, και γυναίκες, για μία κοινωνία όπου όχι μόνο ο μητρικός θηλασμός, αλλά και ο έρωτας και η σεξουαλική συνεύρεση των ανθρώπων θα μπορούν να πραγματοποιούνται σε ανάλογη συχνότητα και στους δημόσιους χώρους, υπό τη θέα κάθε ενδιαφερόμενου παρατηρητή».

Αυτό που περιμένουν όλοι με μεγάλη αγωνία, είναι εάν το άκρως τολμηρό αυτό αίτημα των χιλίων συνολικά αντρών γίνει τελικά αποδεκτό από τα αρμόδια όργανα της διεθνούς κοινότητας τα οποία και πρόκειται να συνεδριάσουν εκτάκτως για το ζήτημα αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες αυτής της εβδομάδας.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: