Σαρωτική πρωτιά στα stress tests των ελληνικών τραπεζών, για τις τράπεζες ψέματος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

stress-test

Με χαρακτηριστικά επίπεδα επιτυχίας και αφήνοντας πίσω τους με εντυπωσιακή διαφορά όλες τις υπόλοιπες τράπεζες που βρίσκονται τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, πέρασαν τα πρόσφατα stress tests (τεστ αντοχής), οι τράπεζες ψέματος των παραδοσιακά δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων της χώρας μας (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).

Σημειώνουμε ότι φέτος για πρώτη φορά τα συγκεκριμένος είδος τεστ διενεργήθηκε όχι μόνο σε τράπεζες με την κλασσική έννοια (αυτή δηλαδή των πιστωτικών ιδρυμάτων) αλλά και σε τράπεζες με την έννοια του συνόλου δεδομένων/στοιχείων/πληροφοριών ταξινομημένων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή (και όχι μόνο) (τράπεζες θεμάτων, αίματος, ψέματος, σπέρματος κλπ).

«Είμασταν απόλυτα σίγουροι πριν ξεκινήσουμε να υποβάλουμε στα τεστ τις τράπεζες ψέματος των δύο αυτών ελληνικών πολιτικών κομμάτων, πως η επιτυχία τους θα είναι σαρωτική σε πανευρωπαϊκό μάλιστα επίπεδο.

Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι οι συγκεκριμένοι πολιτικοί φορείς ενώ έχουν καταστρέψει τη χώρα σας κυβερνώντας τη συνεχώς από το 1974 και μετά, μολαταύτα καταφέρνουν ακόμη με χαρακτηριστική ευκολία να έχουν εκλογικό σώμα που τους εμπιστεύεται με την ψήφο του».

δήλωσε χαρακτηριστικά στους Έλληνες δημοσιογράφος κορυφαίο μέλος της εξεταστικής επιτροπής από τη Γερμανία.

Ακολουθεί η τελική κατάταξη των ελληνικών τραπεζών με βάση τα ποσοστά επιτυχίας που σημείωσε η καθεμία:

1. Τράπεζα Ψέματος ΠΑΣΟΚ

2. Τράπεζα Ψέματος ΝΔ

3. Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

4. Τράπεζα Πειραιώς

5. Alpha Bank

6. Eurobank

7. Τράπεζα της Ελλάδος

8. Τράπεζα Κύπρου

To εκπληκτικό αυτό για τα 2 μεγάλα ελληνικά κόμματα αποτέλεσμα αυτών των stress tests έχει γίνει ήδη αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις χώρες του κόσμου εκατοντάδες πολίτες των οποίων αδυνατούν ακόμη να χωνέψουν πώς είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν τόσο ανθεκτικές τράπεζες πολιτικών ψεμάτων ώστε να διατηρούνται στην εξουσία της χώρας μας συνεχώς.

Απόλυτα ενδεικτικός της θετικής διαφήμισης που έιχαν για τις τράπεζες (ψέματος) τη χώρα μας τα πρόσφατα stress tests, είναι ο ακόλουθος διάλογος πολιτών στην Ιταλία:

«Καλά ρε φίλε, τα είδες τα αποτελέσματα των stress tests στις ευρωπαϊκές τράπεζες; Τί διάολο να γίνεται εκεί στην Ελλάδα και αυτές οι τράπεζες ψέματος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να έχουν τόσο μεγάλη ανθεκτικότητα στον κόσμο που ζει εκεί πέρα;

Οι τύποι που ελέγχουν αυτά τα δύο κόμματα πρέπει να είναι επιστήμονες στο είδος. Οι τράπεζες ψέματος των κομμάτων που έχουμε εδώ, δεν πιάνουν μία μπροστά τους.

Κυβερνούν λέει τη χώρα μια ο ένας, μιά ο άλλος, και μιά ταυτόχρονα, εδώ και τόσα χρόνια, αλλά ακόμα ο λαός εκεί πιστέυει όλα τα ψέματά τους και τους παίρνει στα σοβαρά!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: