Με ειδική εφαρμογή αφύπνισης για τις δοξολογίες, το iPhone 6 του Ανδρέα Λοβέρδου!

ΛΟΒΕΡΔΟΣ2

Σε ένα μέτρo έκτακτης ανάγκης που ως στόχο έχει την βέβαιη αποτροπή επανάληψης ανεπιθύμητων απουσιών του από δοξολογίες τις ημέρες των εθνικών εορτών, οδήγησε τον Ανδρέα Λοβέρδο η πλήρη έλλειψη εμπιστοσύνης που τρέφει πλέον (μετά το πρόσφατο φιάσκο της απουσίας του στη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου), τόσο για τους συνεργάτες του όσο και για το προσωπικό του ξυπνητήρι.

Ειδικότερα, και ενώ η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο εξοργισμένος με τους συνεργάτες αλλά και το ίδιο το ξυπνητήρι του υπουργός, προκειμένου να διερευνηθεί εξονυχιστικά το σκάνδαλο της απουσίας του από την πρόσφατη δοξολογία, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει πλέον στην κατοχή του ένα κινητό με μία εφαρμογή η οποία φτιάχτηκε ειδικά για την περίπτωσή του.

Με εντολή Σαμαρά στην Apple η κατασκευή του «Λοβέρδειου» iPhone 6!

1 μέρα μόλις μετά την έναρξη της ΕΔΕ λοιπόν, ο Υπουργός Παιδείας ζήτησε ως χάρη στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να μεσολαβήσει εκείνος προσωπικά δίνοντας σχετική εντολή στην Apple, ώστε το iPhone 6 που είχε προγραμματίσει να προμηθευτεί να μην είναι ακριβώς ίδιο σε λογισμικό με τα iPhones 6 των υπολοίπων κυβερνητικών στελεχών.

Πιο συγκεκριμένα, ο πάντα προνοητικός Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αιτηθεί ο ίδιος προσωπικά στην Apple, τoν εξοπλισμό του Iphone6 που είχε παραγγείλει με μίαα ειδική εφαρμογή αφύπνισης η οποία χρησιμοποιείται ήδη με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και από άλλους πολιτικούς στο εξωτερικό, οι οποίοι συνηθίζουν και αυτοί να κοιμούνται όρθιοι συνεχώς χάνοντας έτσι άδοξα εκδηλώσεις στις οποίες θα έπρεπε να είναι παρόντες.

Η Apple, όπως ήταν αναμενόμενο παγκοσμίως, δέχθηκε αμέσως την αυστηρή εντολή του Έλληνα πρωθυπουργού και με συνοπτικές διαδικασίες εξόπλισε το iPhone6 που είχε παραγγείλει ο Υπουργός Παιδείας με το προαναφερόμενο λογισμικό αφύπνισης σκορπώντας ταυτόχρονα δικαιολογημένο κύμα ενθουσιασμού στον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Πλέον, μπορώ να κοιμάμαι όρθιος όσο θέλω χωρίς να φοβάμαι παράλληλα μην ξεχαστώ και χάσω ξανά άδοξα κάποια εκδήλωση στην οποία θα έπρεπε να είμαι παρών.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Έλληνα πρωθυπουργό που προέβη στα δέοντα προκειμένου η Apple να εξοπλίσει το iPhone μου με την ειδική εφαρμογή αφύπνισης που χρησιμοποιούν συχνά και δεκάδες άλλοι πολιτικοί από το εξωτερικό που έχουν μαλώσει και αυτοί με το ξυπνητήρι τους.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, απ΄όσο ξέρω, σε βοηθάει να μην ξεχνιέσαι να πηγαίνεις όχι μόνο σε δοξολογίες αλλά και σε κάθε άλλου είδους εκδηλώσεις.

Ειλικρινά, πλέον δεν με νοιάζει καθόλου τί πόρισμα θα βγάλει η ΕΔΕ που είχα διατάξει. Παίζει και να την αποσύρω εντελώς κιόλας, αφού το πρόβλημά μου πλέον με την εφαρμογή αυτή πιστεύω λύθηκε οριστικά».

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος το απόγευμα της Δευτέρας, λίγα μόλις λεπτά μετά την παραλαβή του δικού του iPhone6.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: