37η ΕΚΠΟΜΠΗ «MHTSI OM» (04.11.2014)

Untitled-2_09092014223357

Κάθε μέρα στις 11:50 πμ, το komikotragiko δημιουργεί ένα εκρηκτικό σατιρικό ειδησεογραφικό μίγμα με τον μοναδικό Γιώργο Μητσικώστα στην νέα του ραδιοφωνική εκπομπή Mhtsi Om στον Παραπολιτικά FM 90.1!

Περιεχόμενα επεισοδίου:

1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο «Στον Ενικό». Η συνεχώς ξυνισμένη σε ύφος μούρη του Έλληνα υπουργού κατά τη διάρκεια της εκπομπής, δεν πτοεί τον διάσημο Έλληνα δημοσιογράφο ο οποίος και υποβάλλει στον υπουργό διάφορα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το έργο του, ερωτήματα για τα οποία μάλιστα η κοινή γνώμη ζητάει εδώ και καιρό εξηγήσεις. Στο τέλος, το μικρόφωνο πάει στο κοινό της εκπομπής που ρωτάει απευθείας τον υπουργό. (Η συνέχεια από το χτεσινό Mhtsi Om).

2. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης απαντάει στον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του ΠΟΤΑΜΙΟΥ την περασμένη Κυριακή δήλωσε μεταξύ άλλων πως η Ένωση Κέντρου έχει πεθάνει. Με ένα έντονα οργισμένο ύφος ο Βασίλης Λεβέντης δεν χάνει την ευκαιρία να εξαπολύσει ξανά τα πυρά του Σκατά του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Ακολουθεί ολόκληρη η τριακοστή έβδομη εκπομπή!

Κάντε Like στη σελίδα της εκπομπής στο facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: