Μετά τον Pluto, στο φορολογικό στόχαστρο του Τσίπρα και ο Ραν-Τα-Πλαν!

tsipras1(1)

Νέα εξαγγελία-φωτιά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με θύμα πάλι διάσημο σκυλί-καρτούν!

Αποφασισμένος να δώσει οριστικό τέλος σε όλα τα φορολογικά προνόμια που μέχρι σήμερα απολαμβάνουν με την ανοχή της πολιτείας ορισμένα σκυλιά των κόμιξ, αμέσως μόλις έρθει το κόμμα του στην εξουσία, εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ο οποίος απείλησε ευθέως με φορολόγηση αυτή τη φορά του γνωστού Ραν-Τα-Πλαν!

Λίγες μόλις βδομάδες λοιπόν μετά την απειλή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι μόλις γίνει πρωθυπουργός θα φορολογήσει τον Pluto, και ενώ οι αντιδράσεις από μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του διάσημου σκυλιού της Disney δεν έχουν ακόμη κωπάσει, ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο εξήγγειλε αυστηρό σύστημα φορολόγησης για τον Ραν-Τα-Πλαν, αλλά επίσης άφησε και σαφή υπονοούμενα για ενδεχόμενη μελλοντική φορολόγηση ακόμη και τoυ Goofy!

Ακολουθούν αυτούσιες όλες οι σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σε γνωστή τηλεοπτική πολιτική εκπομπή της χώρας μας:

«Αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα να τα ξεχάσετε. Με το που έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση αυτού του τόπου, η φορολογική ασυλία που απολαμβάνουν σκανδαλωδώς ορισμένα γνωστά σκυλιά- καρτούνς θα τελειώσει μια καλά.

Από το βήμα της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπως θα θυμάστε οι περισσότεροι, είχα τονίσει ότι για αρχή θα φορολογήσω τον Pluto.

Έναν Pluto που μέχρι σήμερα καμία από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού δεν είχε τολμήσει ποτέ να αγγίξει.

Η δεκαμελής επιστημονική ομάδα που επεξεργάζεται το πρόγραμμα του κόμματός μου για το αύριο αυτής της χώρας, λίγες μέρες πριν διαπίστωσε όμως πως εξίσου απαράδεκτα φορολογικά προνόμια απολαμβάνει και άλλο ένα διάσημο σκυλί, ο Ραν-Τα-Πλαν.

Δηλώνω λοιπόν ξεκάθαρα ότι θα φορολογήσω όσο πρέπει και αυτόν.

Σημειώνω επίσης ότι σε πλήρη εξέλιξη, με δικιά μου εντολή στους οικονομολόγους του κόμματος, βρίσκεται εξονυχιστική έρευνα του ισχύοντους φορολογικού καθεστώτος ακόμη άλλου ένα διάσημου σκυλιού, του Goofy.

Πρέπει τα αγαπητά σκυλιά της Disney αλλά και των άλλων εταιρειών να καταλάβουν ότι στο ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα, πρέπει να συμβάλλουν ισάξια και αυτά. Δεν γίνεται τα σπασμένα να τα πληρώνουν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Για ακόμη μία φορά, ζητάω εκλογές εδώ και τώρα!

Πρέπει επιτέλους να αρχίζει να μπαίνει μία τάξη στη χώρα, αρχής γενομένης με την πλήρη αποκατάσταση των υφιστάμεων φορολογικών ανισοτήτων που ευνοούν τα σκυλιά-καρτούνς.

Σας ευχαριστώ πολύ!»

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: