Δωρεά 10.000 νέους φακέλους έκαναν τα ΕΛ.ΤΑ. στoυς Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας!

giatroi-fakelaki

Εξοπλίζονται με νέες ποσότητες φακέλων οι γιατροί της χώρας, ύστερα από ευγενική χειρονομία των Ελληνικών Ταχυδρομείων. 

Δεκτό με χαρακτηριστική ομοφωνία, έκανε τελικά το πρωί της Τετάρτης η ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. το κοινό αίτημα όλων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας μας για αφιλοκερδή παροχή σε αυτούς δέκα χιλιάδων συνολικά νέων ταχυδρομικών φακέλων της εταιρείας.

Οι συγκεκριμένοι ταχυδρομικοί φάκελοι πρόκειται να διανεμηθούν από τους Ιατρικούς Συλλόγους άμεσα σε όλους τους γιατρούς της ελληνικής επικράτειας που πληρώνονται για τις υπηρεσίες που παρέχουν -συν τοις άλλοις- με φακελάκι.

Οι πρόσφατες ελλείψεις φακελακίων που είχαν παρατηρηθεί σε διάφορα ιατρεία της χώρας ήταν αυτές που οδήγησαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να σταθούν αλληλλέγγυα στο πρόβλημα χωρίς καθυστερήσεις και να εξοπλίσουν όλους τους ενδιαφερόμενους γιατρούς της χώρας  με νέα σημαντική ποσότητα φακέλων.

«Τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Ιατρικών Συλλόγων, οι ελλείψεις στα φακελάκια που χρησιμοποιούνται για την έξτρα πληρωμή των γιατρών ήταν πολύ μεγάλες.

Υπήρχαν φορές που πολλά ιατρεία της χώρας αρνούνταν την πληρωμή από τους ασθενείς με φακελάκι επειδή οι γιατροί δεν είχαν κάποιον φάκελο στον οποίο θα μπορούσαν να αποθηκευθούν με ασφάλεια τα λεφτά της αμοιβής τους.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, στο κίνδυνο φθοράς ενός ιστορικού θεσμού άρρηκτά συνδεδεμένου εδώ και χρόνια με το λειτούργημα των γιατρών οπως αυτό ασκείται στη χώρα μας, δεν μπορούσαν παρά να τροφοδοτήσουν όλα τα κατά τόπους ιατρεία με νέες ποσότητες.

Μία ενδεχόμενη επίδειξη αδιαφορίας των ΕΛ.ΤΑ. στο συγκεκριμένο ζήτημα, θα συνιστούσε σίγουρα ανεπίτρεπτη περιφρόνηση στην πολιτισμική ιατρική παράδοση της πατρίδας μας που μεταλαμπαδεύεται εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία από γενιά σε γενιά.

Η συγκεκριμένη δωρεά μας προς τους Ιατρικούς συλλόγους αποτελεί σίγουρα και μία κίνηση έμπρακτης ανταπόδοσης της εταιρείας μας στην παραδοσιακή προτίμηση που δείχνουν οι γιατροί για τις ανάγκες πληρωμής τους στους φακέλους που εκδίδονται από την εταιρεία μας».

Η παραπάνω είδηση έχει προξενήσει όπως είναι φυσικό μεγάλο ενθουσιασμό σε χιλιάδες γιατρούς της χώρας οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς την παραλαβή των νέων φακέλων προκειμένου να εφοδιάσουν με αυτούς τα ιατρεία και τους ασθενείς τους.

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Αρέσει σε %d bloggers: