Σε επιφυλακή τα γερμένα υποβρύχια του Βενιζέλου, εν όψει των τουρκικών προκλήσεων!

venizelos_1

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού μέχρι τελικού λυγίσματος, αποφάσισε το απόγευμα της Πέμπτης να θέσει όλα τα γερμένα υποβρύχια που έχει αγοράσει στο παρελθόν η χώρα μας με τις δικές του ευλογίες, ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο υπερβολικά εξοργισμένος με τις συνεχείς προκλήσεις των Τούρκων στα ελληνικά χωρικά ύδατα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αρνούμενος να συνεχίσει να αφήνει αναπάντητες τις Τουρκικές παραβιάσεις, πήρε σήμερα το ζήτημα κυριολεκτικά πάνω του με μία πατριωτικού ύφους απειλητική επιστολή που απέστειλε πριν λίγες ώρες στον Τούρκο Πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου.

Στην επιστολή που απέστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος απειλεί ευθέως την Τουρκία ότι σε περίπτωση που συνεχίσει τις παραβιάσεις στα ύδατα της Ελλάδας, θα απαντήσει δυναμικά δίνοντας εντολή και στα τέσσερα συνολικά γερμένα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού μας να πραγματοποιήσουν πανηγυρική διέλευση στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Μάλιστα όπως τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όλα τα υποβρύχια που θα συμμετέχουν στην επιχείρηση-απάντηση της χώρας μας θα είναι επανδρωμένα με σκληρά εκπαιδευόμενους στρατιώτες που υπηρετούν με επιτυχία παραμεθόριες περιοχές της Αττικής φυλάγοντας καθημερινά Θερμοπύλες στα σύνορα Χολαργού-Παπάγου.

«Kύριε Νταβούτογλου, να ξέρετε πως η χώρα μας δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλες παραβιάσεις στα χωρικά της ύδατα, από τις κορβέρτες σας.

Να ξέρετε ότι στην επόμενη παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων από την πατρίδα σας, θα λάβετε μία δυναμικότατη απάντηση και από τα 4 γερμένα στρατιωτικά υποβρύχια με τα οποία είχα φροντίσει να εξοπλιστεί εδώ και καιρό η πατρίδα μου.

Σας παρακαλώ πολύ σταματήστε τις ψευτομαγκιές, γιατί θα με αναγκάσετε να δώσω εντολή στα λυγισμένα μου υποβρυχία να πραγματοποιήσουν πανηγυρική επέλαση στα ύδατα της χώρας σας μέχρι τελικού λυγίσματος!»

ήταν τα άκρως απειλητικά προς τον Τούρκο πρωθυπουργό γραπτά λόγια του Ευάγγελου Βενιζέλου που δείχνει αποφασισμένος να δώσει μία και καλή τέλος στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.

«Να γέρνετε συνέχεια μέχρι όλοι οι Τούρκοι να μας λυπηθούν και να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μας

Θέλω να γέρνετε περισσότερο και από τον πρωθυπουργό μας όταν μιλάει στις κάμερες

Να κάνετε τα λυγισμένα iPhones 6 να μοιάζουν κυριολεκτικά αλύγιστα μπροστά σας!

Καμάρια μου, να ξέρετε πώς μπορεί να μην είμαι δίπλα σας στην εκστρατεία μόλις αυτή απαιτηθεί να διεξαχθεί, αλλά να ξέρετε πώς η ψυχή μου θα είναι στο μέτωπο μαζι με εσάς»

ήταν τα πολύ συγκινητικά λόγια του Ευάγγελου Βενιζέλου στο πλήρωμα ειδικής εκπαίδευσης που πρόκειται να επανδρώσει τα γερμένα υποβρυχία αμέσως μόλις δοθεί η εντολή πραγματοποίησης της στρατιωτικής επιχείρησης.

Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι εάν οι Τούρκοι αντιληφθούν επιτέλους ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας πατριώτης που δεν αστειέυεται καθόλου, και σταματήσουν επιτέλους να συνεχίζουν να παραβιάζουν τα χωρικά ύδατα της χώρας μας! 

Κάντε Like στην σελίδα του komikotragiko στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: